En ja, dat is echt zo: mijn klanten zijn altijd vrolijk, er komt namelijk een bruiloft aan! Vriendinnen, moeders, en zelfs bruidegommen, ik krijg bestellingen van mensen die iets echt persoonlijks willen geven aan de bruid. Toch is het voor mij tijd om afscheid te nemen, met pijn in mijn hart, want het is toch een beetje mijn kindje. Daarom is de webshop te koop.

Ben jij de nieuwe eigenaar van Hip je Huwelijk in?

huwelijks webshop te koop, Hip je Huwelijk in, voor de starter in de bruidswereld


18 jaar

Zolang ben ik al zelfstandig ondernemer. Ja echt, in 2005 ben ik begonnen, en samen met een ander groepje vrouwelijke webshopeigenaren en -bloggers, hebben we gepionierd. En dat was leuk, heel leuk. Ongelofelijk maar waar: ook IDeal zag in 2005 het licht! Je kunt je het je haast niet meer voorstellen dat er een leven was vóór online shoppen!

Ik voel me nu ook wel heel oud, haha.

De afgelopen jaren is er veel gebeurd, ik heb familieleden en mijn beste vriendin verloren. En elke gebeurtenis zorgde weer voor een nieuwe stroom aan gedachten: doe ik nog wat ik leuk vindt? Want ja, lieve mensen, het leven is écht kort. En al deze gedachten hebben geleid naar één conclusie:

Ik wil meer betekenen voor mensen.

Niet alleen als meer als vrijwilliger, maar als iemand die echt verschil kan maken. En die tijd is nu gekomen. Sinds 1 september ben ik vrijwilligerscoordinator bij een stichting die zich inzet voor vluchtelingen en statushouders. Heel leuk, maar ook een flinke uitdaging en niet te combineren met Hip je Huwelijk in.

Dat wil zeggen: het kán wel, maar daarmee doe ik Hip je Huwelijk in geen recht. Het is zo’n mooi bedrijf met een ijzersterke naam en een enorme potentie. En dat gun ik Hip (zoals ik de shop altijd liefkozend noem), maar ook een ondernemer die er helemaal voor wilt gaan.

Daarom de moeilijke keuze om de webshop te koop aan te bieden. En op zoek te gaan naar die ondernemer, die Hip je Huwelijk in weer de liefde geeft om hem te laten groeien en bloeien?

something blue voor de bruid kopen, cadeautje voor een bruiloft


Dit is wat je allemaal krijgt:

 • Een complete webshop die draait op woocommerce van WordPress.
 • Een geïntegreerd blog met SEO vriendelijke artikelen
 • Een ijzersterke naam die ook geschikt is voor bv styling, weddingplanner, etc
 • Een goede vindbaarheid op belangrijkste keywords (zoekresultaten en foto’s)
 • Een voorraad producten met een waarde van circa 750 euro
 • Heel veel materialen om nieuwe producten te maken met een waarde van circa 1000 euro
 • Een webshop die meteen geld oplevert, met een tijdsbesteding van een ca. 10 uur per week
 • Maar met een flink groeipotentieel als je er meer tijd in stopt.
 • Social media kanalen hipjehuwelijkin (nu inactief): Facebook, Twitter en Instagram
 • Verpakking- en verzendmateriaal
 • Alle hulp en begeleiding met overzetten, starten en je op weg te helpen. Ook als je na een jaar nog een vraag hebt, sta ik nog voor je klaar
 • Optioneel: een borduurmachine en dozen vol met bruidsstoffen, kant en lint

En nog meer..

Naast de materialen die nodig zijn voor het maken van de producten in mijn shop, heb ik ook nog heel veel (nieuw en vintage) materiaal voor sieraden, accessoires en (bijvoorbeeld) hangers voor aan een trouwboeket. Genoeg om nog jaren mee vooruit te kunnen. Maar ook krijg je mijn adresjes en tips waar en hoe je materialen bestelt. En natuurlijk de bestanden die ik gebruik voor labels en kaartjes.

En nog even een toelichting op het laatste puntje. Wil je ook ringkussens gaan maken? Ik heb lades en dozen vol met prachtige bruidsstoffen en een borduurmachine. Ook de url http://www.ringkussens.com heb ik nog op mijn naam staan, en mag je erbij hebben. Heb je alleen interesse in stoffen en een ringkussen-webshop? Neem dan ook gerust even contact op.

Hip je Huwelijk in in Bruid en Bruidegom Magazine

En wat kost dat dan?

De vraagprijs voor Hip je Huwelijk in (en alles wat hierboven genoemd staat) is 9.500 euro. Deze investering heb je na 2 jaar terugverdient, als je het lekker rustig aan doet met een tijdsinvestering van zo’n 10 uur per week. Ga je er helemaal voor, dan kan dat natuurlijk ook een stuk sneller.

Waarom zo goedkoop?

Ja, dat is een goede vraag. En de belangrijkste reden is dat ik Hip je Huwelijk in echt graag in leuke, enthousiaste handen wilt zien. Maar ook omdat ik heel graag snel een goede koper wilt vinden. Ik verwerk nu de bestellingen na mijn werk, en de combinatie van een nieuwe baan én een webshop: dat is echt wel pittig. Ik kan er minder tijd aan besteden en dat zal ook resulteren in mindere vindbaarheid en het zou m’n hart breken als het daardoor langzaam doodbloed.

Dus, wat zeg je ervan? Ken -of ben- jij die ondernemer die met mij de sprong wilt wagen? Neem contact op via info@hipjehuwelijkin.nl of whatsapp naar 06-28403948.
Bellen mag natuurlijk ook, maar houd er rekening mee dat ik ook aan het werk ben en misschien niet direct kan opnemen.

Tot snel!

Liefs, Chantal x

nieuwsbrief van AIM your wedding
webshop te koop, bruidswebshop, weddingplanner, styling, cadeau's voor de bruid. Fulltime of parttime mogelijk.