Januari 2022: In verband met een overlijden en ziekte in de familie ben ik momenteel niet altijd in staat om dezelfde dag te verzenden. Maar ik verzend altijd uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

Heeft het spoed of wil je meer informatie? Neem even contact op via email, telefoon of whatsapp.

Bedankt voor je begrip! 

Verzending en vertragingen bij PostNL

Vanaf het moment dat corona zijn intrede deed, is het aantal internetbestellingen explosief gestegen en PostNL heeft de grootste moeite om deze drukte bij te houden. Ik kan dus helaas niet beloven dat als het vandaag verzonden wordt, het ook morgen bezorgt wordt. Ik kan alleen maar beloven dat ik het zo snel mogelijk op de post doe. En dat ik heel hard met jou meeduim dat het snel bezorgt wordt!

Verzendkosten

Ik reken voor alle pakketjes hetzelfde tarief van 2,95 euro verzendkosten. Ook wanneer het met brievenbuspost met track&trace verzonden wordt, of met pakketpost.

Ik verzend in de meeste gevallen met gewone post, hier ontvang je dus geen Track&Trace van. Heeft het pakketje een hogere waarde (boven 25 euro) dan verzend ik altijd met Track&Trace.

Ik verzend met PostNL omdat -ondanks hun problemen- ze toch het meest constant zijn in hun service en netjes omgaan met de pakjes.

Meer informatie over verzenden, retourneren, en dergelijke vind je in de Algemene Voorwaarden.

Vragen? Stuur een mailtje of whatsappje of bel, en je krijgt zo snel -en eerlijk- mogelijk een antwoord!