Natuurlijk wil iedereen dat zijn pakketjes zo snel én goedkoop mogelijk verzonden worden. Dat wil ik zelf ook als ik online bestel! En ik doe mijn uiterste best daarvoor, maar ik ben een eenmansbedrijf mét een gezin… en dat brengt ook wat beperkingen met zich mee. Zeker nu, in de zomermaanden, waarin ik ook leuke dingen wil doen met mijn gezin. Daarom zijn er aangepaste verzendingen tussen 14 juli en 3 september:

14 juli t/m 15 augustus

Vandaag besteld = de eerstvolgende werkdag verzonden.

Heeft het spoed? Stuur even een whatsappje of bel naar 06-28403948

Ook in deze periode zijn dagen dat ik bestellingen nog dezelfde dag kan verzenden. Maar het is ongelofelijk druk en ik wil de mogelijkheid hebben om ook spontaan iets leuks te gaan doen met mijn kinderen. Daarom: vandaag besteld = morgen verzonden. Bij spoed kun je altijd even contact opnemen, om te kijken wat er mogelijk is. Houd bij een spoed-bestelling ook rekening met de vertragingen bij PostNL.

Vakantie van 15 augustus t/m 3 september

In deze periode is de webshop gesloten en is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Verzending en vertragingen bij PostNL

Vanaf het moment dat corona zijn intrede deed, is het aantal internetbestellingen explosief gestegen en PostNL heeft de grootste moeite om deze drukte bij te houden. Het is niet meer zo erg als in december en januari, maar ik kan niet beloven dat als het vandaag verzonden wordt, het ook morgen bezorgt wordt. Ik kan alleen maar beloven dat ik het zo snel mogelijk op de post doe. En dat ik heel hard met jou meeduim dat het snel bezorgt wordt!

Verzendkosten

Ik reken voor alle pakketjes hetzelfde tarief van 2,95 euro verzendkosten. Ook wanneer het met brievenbuspost met track&trace verzonden wordt, of met pakketpost.

Ik verzend in de meeste gevallen met gewone post, hier ontvang je dus geen Track&Trace van. Heeft het pakketje een hogere waarde (boven 25 euro) dan verzend ik altijd met Track&Trace.

Ik verzend met PostNL omdat -ondanks hun problemen- ze toch het meest constant zijn in hun service en netjes omgaan met de pakjes.

Meer informatie over verzenden, retourneren, en dergelijke vind je in de Algemene Voorwaarden.

Vragen? Stuur een mailtje of whatsappje of bel, en je krijgt zo snel -en eerlijk- mogelijk een antwoord!