Heeft het spoed? Neem even contact op!

Ik doe altijd mijn best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden, maar helaas lukt dit niet altijd.

In de meeste gevallen geld: besteld voor 15.00 uur = vandaag verzonden.

Maar ik ben een eenmansbedrijf en ook wel eens afwezig, bijvoorbeeld wanneer ik met mijn moeder naar het ziekenhuis moet. Daarom: heeft het spoed? Neem altijd even contact op, dan kan ik je vertellen of het vandaag nog gaat lukken. Dit kan per email of door te bellen of whatsappen naar 06-28403948.

Helaas ben ik geen internet-reus die speciale afspraken kan maken met PostNL. Ik ben gewoon maar één persoon die gebonden is aan de ophaal- en bezorgtijden van PostNL. ‘s Avonds bestellen en de volgende dag in huis gaat dus helaas niet lukken. Sorry!

Dus heel graag je begrip daarvoor en dank je wel! En neem contact op als je vragen hebt. Ik help je graag!