Deze one-of-a-kind producten zijn al verkocht. Het zijn unieke vintage of handgemaakte artikelen waar slechts 1 exemplaar van beschikbaar was. Zit er iets tussen wat je aanspreekt? Hoewel ik geen tweede exemplaar maak dat exact hetzelfde is, kan ik wellicht wel iets maken in dezelfde stijl. Neem gerust contact op voor meer informatie.

silver sixpence bruid schoen
Een George V sixpence uit 1934, voor 50% zilver dus een echte “silver sixpence”. Het is een muntje van meer dan 80 jaar oud, dus -zoals je ook op de foto kunt zien- heeft hij wat sporen van gebruik. Maar de sixpence is mooi gepolijst en dus weer glimmend en klaar voor de grote dag. De sixpence wordt geleverd in een handgemaakt ivoorkleurig zakje en uiteraard met het bekende rijmpje op handgeschept papier.
unieke zakdoek voor de bruid
Handgemaakte zakdoek in ivoorkleur met bruin- en goudtinten en vintage kant van een oude sluier. De tekst is één van mijn favoriete teksten: “When I saw you I fell in love and you smile because you knew”, van Arrigo Boito (of was het William Shakespeare?). Het zakdoekje is door mijzelf gemaakt en gezeefdrukt en is one-of-a kind.
vintage zilveren manchetknopen voor bruidegom
Massieve zilveren manchetknopen, gelapideerd wat een prachtig stijlvol effect geeft. Vintage maar in bijzonder mooie conditie.

 

vintage zakdoek van kant bruid bruiloft
Vintage linnen zakdoek met een gehaakte rand. Mooie “something old” om nog heel lang in de familie of vriendenkring te houden om door te geven bij elke nieuwe bruiloft (heb je meteen “something borrowed”..handig!).