Ik ben gestopt met het maken van gepersonaliseerde ringkussens, wegens drukte in mijn beide webshops heb ik er helaas geen tijd meer voor. Maar doe gerust inspiratie op op deze pagina!

Gepersonaliseerd ringkussen voor een persoonlijke ceremonie

Je besteedt veel aandacht aan je jurk, decoratie, de ringen en het vervoer. Maar wat is eigenlijk het allerbelangrijkste (en -mooiste) moment van de dag? Juist: de ceremonie natuurlijk! Toch wordt hier vaak de minste aandacht aan besteed. Toegegeven, zo veel kún je hier ook niet aan doen. Maar wat je wel kunt doen is jullie trouwringen (en het moment van het uitwisselen van de ringen) de hoofdrol geven die ze verdienen. Met een gepersonaliseerd ringkussen welke past bij jullie stijl.

Hebben jullie een bepaald thema, of wellicht een accentkleur voor jullie bruiloft? Misschien hebben jullie een trouwlogo dat jullie overal laten terugkomen of een bijzondere tekst die alles zegt. Neem dan even contact op. Ik kan niet beloven dat ik élke wens kan vervullen maar ik heb kasten vol materiaal en jarenlange ervaring dus ik zal zeker mijn best doen. Mocht ik jullie custom ringkussen onverhoopt toch niet kunnen maken, dan krijgt je ook altijd een eerlijk en snel antwoord.

Het hoe wat en waar

De levertijd van een gepersonaliseerd ringkussen op maat is circa 4 weken. Prijzen vanaf 69,90 inclusief verzending. Jullie persoonlijke ringkussen wordt uiteraard mooi verpakt en verzonden in een mooi doosje waarin je hem tot de bruiloft schoon en netjes kunt bewaren. Er zelfs nog wat ruimte voor je andere kleine accessoires!
De prijs voor een custom ringkussen wordt bepaald door het formaat, het materiaal en uiteraard de bewerkelijkheid. Hoe meer werk, hoe hoger de prijs. Maar vrees niet, je krijgt altijd een prijsopgave vooraf. Dus geen verrassingen achteraf. En vind je de prijs toch te hoog? Dan kunnen we kijken naar een goedkopere (maar niet minder mooie 😉 ) oplossing of je ziet er helemaal geen vanaf. Geen probleem!

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van ringkussens met een bruiloftslogo, in een bepaald thema of kleur en met het persoonlijke verhaal erachter. Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Silvia en Ben: Ringkussen voor de hond met namen, datum, thema en afbeeldingen van trouwkaart

ringkussen_fantasy_namen_datum

Silvia en Ben, fantasy fans, hadden voor hun bruiloft de trouwkaart zelf ontworpen, en dit thema kwam ook gedurende dag op meerdere plaatsen terug. Hier wilden ze dan ook graag een bijpassend ringkussen bij. Met figuren van de kaart, namen, datum, uiteraard linten voor de ringen en strass. Maar dan niet te groot, én met tunneltje op de achterkant want hun hond mocht de ringen brengen. Heel veel mailtjes en diverse aanpassingen later was dit het resultaat! De foto van hond Tess is gemaakt door fotograaf Eduard van der Kulk.

Eline en Henny: Ringkussen met logo voetbalelftal en namen en datum in lettertype van kaart

ringenkussen voetbal logo bruiloft namen datum

Geen persoonlijk logo, maar wel een logo met een bijzondere betekenis. Eline en Henny, groot voetbalfans, wilden graag het logo van hun voetbalclub op het ringkussen. Ze hadden zelf al een ontwerp gemaakt, wat ik volledig kon vertalen naar een borduurpatroon.

Sammy en Natasja: Ringkussen met bruiloftslogo

ringenkussen geborduurd huwelijkslogo


Bruid Natasja had al een ringkussen gekocht, maar toen ze zag dat er ook een ringkussen met logo gemaakt kon worden nam ze toch contact met me op. Het logo komt namelijk overal terug tijdens hun bruiloft. Het is een mooi strak logo in grijs-tinten. Gecombineerd met een spierwitte zijde bruidssatijn werd het een mooie chique geheel.

Stephan en Suzanne: van kaartje tot kussentje {samenwerking met van kaartjes tot kiekjes}

vankaartjestotkiekjes_ringkussen_trouwkaart


Stephan en Suzanne wilden graag een ringkussen laten maken met hun trouwkaart als inspiratie. En dat bleek een supervrolijk en kleurrijk ontwerp te zijn van Ivo en Sabrina van Van Kaartjes tot Kiekjes. Het kaartje bestond uit verschillende laagjes met verschillende motieven. Dat was flink zoeken naar bijpassend stof en lint! Het resultaat was zo leuk dat ik als verrassing nog een kussentje heb gemaakt (zonder lintjes voor de ringen) als cadeautje voor Ivo en Sabrina.

Sarah en Danny: Ringkussen in themakleur met camee en speciale tekst

ringkussen_tekst_moodsbysarah


Sarah, bloemstyliste en trendwatcher, en Danny hadden als themakleur voor hun bruiloft hot pink. Ze wilden graag een ringkussen met knallend fuchsia en romantisch ivoor én met een camee. Ik kreeg carte blanche en aangezien ik Sarah persoonlijk ken heb ik een bijzonder persoonlijk accent aangebracht: een verwijzing naar de tekst op hun trouwkaart. De tekst was te lang om helemaal over te nemen, daarom heb ik er trefwoorden uit gepakt. De speciaal uitgezochte camee en de tekst  in verschillende tinten roze op de achterkant, maakte dit gepersonaliseerde ringkussen stijlvol en heel persoonlijk.

Wes en Ann: over the top!

ringenkussen_luipaard_roze_wesann
Annette nam contact met mij op, want ze wilde een ringkussen zoals geen andere. Trefwoorden: roze, luipaardprint, bling-bling, namen en datum in het lettertype van de trouwkaart. Het geheel mocht lekker kitsch en over the top! Leuk!

Aline en Marc: logo en themakleuren

ringenkussen met logo geborduurd


Aline en Marc hadden een thema met paarskleuren en hadden als save-the-date een ontwerp gebaseerd op het logo van een groot kledingmerk. Hier kregen ze zoveel leuke reacties op, dat ze besloten dit door te voeren in het thema voor de bruiloft. Ze wilden graag het logo terug laten komen, paarse kleuren en een satijnen roos. Ik heb de golvende vormen terug laten komen in verschillende kleuren paarse en grijze stof.

Tessa en Alwin: Tropisch ringkussen gebaseerd op de trouwkaart

ringenkussen_aruba_thema

Tessa en Alwin touwden op Aruba! Op hun trouwkaart stond een afbeelding van 2 palmbomen en hun namen en trouwdatum in een fantastisch sierlijk lettertype: een mooi uitgangspunt voor hun ringkussen. Ook de kleuren van de kaart liet ik terugkomen in de tekst en de geborduurde afbeelding van de palmbomen, en uiteraard een azuurblauwe rand voor de zee.

Herman en Elsbeth: Custom ringkussen in dieren-thema

ringenkussen_dierentuin_vrolijk

Elsbeth en Herman trouwden in een dierentuin en wilden een custom ringkussen met verschillende dieren. Het ringkussen mocht lekker vrolijk worden en ze wilden graag van elk dier 2 stuks. Omdat heel kleine figuren ten koste gaat van de details hebben we gekozen voor olifanten en giraffes. De olifanten hebben we hartjes laten blazen, de lucht is blauw en ze staan natuurlijk op frisgroen gras!

Richard en Alenka: Gepersonaliseerd ringkussen in Rockabilly polkadot stijl

ringkussen_rockabilly_polkadot


Ik kende Alenka al een paar jaar, dus toen zij ging trouwen met haar grote liefde Richard maakte ik natuurlijk een gepersonaliseerd ringkussen als cadeautje. En ik kreeg carte blanche, altijd leuk! Ik wist dat ze gek is op stippen, kersen en rockabilly stijl dus de voorkant gaf ik lekker veel stippen, bolletjesband, kersjes en de tekst True Love in een stoer lettertype. Op de achterkant ook nog hun namen en de trouwdatum. Het paste perfect bij de rest van haar accessoires en hun stijl, check ook haar blog met te gekke foto’s.