Hee hallo! Wat leuk dat je mijn webshop en blog gevonden hebt. In het land der internet-giganten als Bol.com ben je als eenmansbedrijf namelijk niet altijd even zichtbaar. Maar jij hebt mij en mijn bruidsaccessoires webshop gevonden, leuk! Je bent misschien op zoek naar tips voor je bruiloft, of een  cadeautje voor jezelf of je vriendin, dochter of zus die gaat trouwen.

Wie ben ik?

Deze info-pagina bezoek je waarschijnlijk omdat je wilt weten wie ik ben, of hoe snel ik verzend. Meer informatie over mij vind je op de pagina wie is hip je huwelijk in. Maar even in het kort: Ik ben Chantal. Getrouwd met Gertjan en moeder van 3 lieve en creatieve kinderen Isolde, Art en Phileine. Alle producten in de webshop zijn door mijzelf gemaakt,  of verzameld en opgeknapt in het geval van de vintage ‘something old‘ accessoires. Ook het blog is geschreven door mijzelf en ik ben ook verantwoordelijk voor de verzending, communicatie, Facebook, en alles wat er verder komt kijken bij het runnen van een webshop.

bruidsaccessoires webshop met een persoonlijke aanpak

De voor en tegens van een eenmansbedrijf.

Ik ben een eenmansbedrijf. Ik ben Hip je Huwelijk in, en dat ben ik met heel veel liefde en enthousiasme. Vragen kan ik altijd snel beantwoorden, een aanpassing aan een product is snel geregeld, ik houd van transparantie en een persoonlijke aanpak. Maar ik ben ook gewoon een echtgenoot en een moeder. Van kinderen die heel veel sporten, en heel veel vriendjes en vriendinnetjes hebben. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te verzenden, meestal dezelfde dag maar soms ben ik ook wel eens gewoon de kinderen naar sport brengen, of een dagje weg en dan lukt dit niet. Ik houd er ook van om het leuk in te pakken, als een cadeautje, en dat kost ook iets meer tijd dan het even snel in een doosje gooien. Graag daarvoor je begrip. Maar lukt het niet dezelfde dag, dan wordt het uiterlijk de dag erna verzonden!

Snel contact?

Heeft het spoed, en wil je weten of het nog gaat lukken om vandaag te verzenden? Je kunt mij altijd een mailtje sturen, of een whatsapp (06-28403948) of een berichtje op Facebook. Of gewoon bellen. Ik houd van persoonlijk contact. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn, toch? 🙂

Hier onder deze info-pagina hangen nog andere pagina’s. Ik noem ze hier even, dan kun je direct naar de pagina die je zoekt. En staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op, dan beantwoord ik je vraag zo snel en volledig mogelijk.

Groetjes, Chantal

Algemene voorwaarden- Algemene informatie over dit bedrijf

Klantenservice  – voor vragen over bezorging, verzending enzo

And a silver sixpence in her shoe – hoe zit dat ook alweer met die traditie?

Informatie over het laten maken van een gepersonaliseerd ringkussen

Wat zijn liefdesdoekjes?

Wat zijn ex voto hartjes? 

Something old, something new, something borrowed, something new