Hip je huwelijk in = Chantal, en dat ben ik.

Getrouwd met Gertjan en moeder van dochters Isolde en Phileine en zoon Art. Na een studie Gezondheidswetenschappen en een carrière in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor wat ik echt leuk vind: Ontwerpen en het maken van mooie dingen. Meteen werden mijn producten enthousiast ontvangen bij bruiden en weddingplanners. Niet vreemd, want er is een verandering gaande in de trouwwereld: Bruiloften worden steeds persoonlijker en unieker. Er is behoefte aan een nieuw soort bruiloft webshop, met een ander soort product: mooi, anders en gemaakt met passie.

foto: Susan Swiggers Fotografie
foto: Susan Swiggers Fotografie

Een bruiloft webshop.. maar dan anders

Na 10 jaar een webshop in (voornamelijk) ringkussens gehad te hebben, heb ik in 2015 een lange pauze genomen om na te denken hoe verder te gaan. Ook ik had behoefte aan verandering: kleiner, persoonlijker en unieker. Vanuit deze gedachte is het nieuwe Hip je Huwelijk in ontstaan. Een totaal nieuw soort trouwshop, met nieuwe en vintage producten. Met liefde en aandacht gemaakt, maar die wél trouw blijven aan de tradities van een bruiloft. De rode draad in mijn shop is dan ook het welbekende rijmpje:

Something Old, Something New
Something Borrowed, Something Blue
And a sixpence in her shoe

Elk product heeft één of meerdere van deze eigenschappen in zich, waardoor het niet alleen leuke items worden voor jouw bruiloft, maar ook het perfecte cadeautje voor je vriendin of zus die gaat trouwen.

ringkussen webshop
Foto: Susan Swiggers Fotografie

Tijd voor een écht persoonlijke bruiloft webshop

Deze webshop is opgebouwd uit liefde, passie en persoonlijkheid en is het resultaat van alles waar ik van houd. Het speuren naar mooie spullen en materialen, het maken van unieke producten, styling en fotografie, maar ook ambachten zoals edelsmeden en zeefdrukken. Ik heb kasten vol prachtige materialen zoals oude en nieuwe bruidsstoffen, (delen van) vintage trouwjurken en sluiers en heel veel oud kant, maar ik blijf zoeken naar meer om een perfect match te kunnen maken. Overal zoek ik naar mooie vintage zakdoekjes, om deze voorzichtig te wassen en ze in in ere te herstellen voor jouw ‘tears of joy’ óf delen ervan te gebruiken voor een geheel nieuw zakdoekje: met bijzondere teksten of gecombineerd met nieuwe en oude materialen. Zo ontstaan een uniek product met ‘something old’, en een heel persoonlijk cadeau voor een geliefde die gaat trouwen.

Ook voor de bruidegom

Tijdens mijn speurtochten naar bijzondere materialen en zakdoekjes kwam ik ook prachtige zilveren manchetknopen tegen. Dankzij mijn hobby edelsmeden kan ik deze weer in oude glorie herstellen. Indien nodig repareer ik ze, ik polijst en poets ze zodat ze klaar zijn voor een nieuw leven. Zonder iets van hun geschiedenis kwijt te raken. Prachtig vind ik dat! Ook sixpences poets ik, en vermaak ik tot kleine persoonlijke items.

Naast de liefde die ik kwijt kan in deze vintage producten en artikelen, is er nog een liefde die ik herondekt heb: de liefde voor het schrijven en het helpen van mensen. Er zijn in de trouwwereld zoveel leuke, bijzondere bedrijven die -net als ik- unieke producten of diensten aanbieden. Deze wil ik laten zien. Want deze mensen maken jullie bruiloft nét een beetje persoonlijker en unieker.

Ik wens je veel snuffel en shop plezier, maar ook veel plezier bij het plannen van jullie dag en natuurlijk ook alvast een prachtige bruiloft. Heb je een vraag of opmerking voor mij? Stel hem gerust via mail, WhatsApp, Instagram, Twitter of Facebook.

Lieve groetjes, Chantal