Ja, je leest het goed. Na 18 jaar is het voor mij tijd om afscheid te nemen van Hip je Huwelijk in. De reden? Ik wil weer in loondienst, en ben op zoek naar een mooie baan binnen de gezondheidszorg of in het sociale domein. Maar niet gevreesd: voor jou als klant verandert er niets. Ik blijf gewoon dagelijks verzenden totdat iemand het stokje overneemt. Een grote verandering voor mij, en misschien wel een mooie kans voor jou, want bij deze is dus de Hip je Huwelijk in webshop te koop. Geef jij het bedrijf weer de aandacht die ze verdient?

webshop te koop, bruidswebshop, weddingplanner, styling, cadeau's voor de bruid. Fulltime of parttime mogelijk.


Pionieren

Achtien jaar geleden begon ik met mijn eerste webshop. Achtien! Kun je het je voorstellen? In 2005 werd iDeal geïntroduceerd, WordPress bestond nog niet, Bol of Amazon ook niet. Samen met een aantal andere vrouwelijke ondernemers vormden we een clubje om van elkaar te leren. Echt pionieren, fantastisch was dat! Sindsdien is er veel veranderd, ook bij mij. Van handgemaakte ringkussens, naar een shop met accessoires en uiteindelijk een webshop met cadeautjes voor de bruid.

Zoveel leuks!

In die 18 jaar heb ik zoveel leuke dingen gedaan! Twedding bijvoorbeeld, samenwerkingen met winkels, en publicaties in Bruid & Bruidegom Magazine. En zoveel leuke contacten met andere ondernemers in de trouwwereld. Waarom is het dan toch tijd om het stokje over te geven?

Het knaagt al een paar jaar…. is dit het nog wel? Het afgelopen jaar gaf voor mij de doorslag. Er is veel gebeurt. Dierbaren die ziek zijn geworden, naasten die zijn overleden en heel veel zorg voor de personen die overbleven. Het was pittig, maar ook heel fijn en het deed me realiseren: ik wil heel graag een baan in de zorg of het sociale domein om daar processen efficiënter te maken en zo mensen te helpen. En dit zijn allemaal (bijna) fulltime of functies, waardoor ik Hip je Huwelijk in niet meer kan de aandacht kan geven die ze verdient. Daarom de (toch best wel) moeilijke keuze om de Hip je Huwelijk in webshop te koop aan te bieden.

Met enthousiasme, maar ook wel een traantje hoor. Het is toch een beetje je kindje, he?

ringkussen dreamcatcher bruid en bruidegom magazine uniek bijzonder


De Hip je Huwelijk in Webshop

Het allerleukste aan Hip je Huwelijk in is natuurlijk de naam: je krijgt een sterke merknaam waar je nog alle kanten mee op kan. Wil je verder als…
Webshop? Check!
Weddingplanner? Check!
Stylist? Check!
En ook als webshop is er ruimte genoeg en ben je niet gebonden aan accessoires of cadeautjes. Al kan dat natuurlijk wel! Je krijgt er een volledige webshop in WooCommerce bij, die gemakkelijk te onderhouden is en startklaar.

Je kunt meteen beginnen, want de voorraad en materialen krijg je natuurlijk ook bij. Fijn om meteen aan de slag te kunnen gaan en al inkomen te hebben terwijl je rustig nadenkt welke kant je op wilt.

Hip je Huwelijk in in Bruid en Bruidegom Magazine

Webshop, blog, fulltime of parttime?

Door alles wat er het afgelopen jaar is gebeurt ben ikzelf al een stuk minder gaan werken, maar ook als part-time baan naast een vaste baan of gezin is het perfect. Je kunt er zoveel of weinig uren in stoppen als je wilt. Maar wil je er helemaal voor gaan? Fulltime is er ook genoeg ruimte, als webshop maar natuurlijk ook als sterke bedrijfsnaam voor bijvoorbeeld een weddingplanner of bruidsblog.

nieuwsbrief van AIM your wedding


Wat gebeurt er voor jou als klant?

Momenteel nog niet zo heel veel. Zolang ik nog geen andere baan heb gevonden, blijf ik gewoon dagelijks verzenden (tenzij ik naar het ziekenhuis moet met mijn moeder, maar geef ik dit altijd even aan op deze pagina). En ook als ik begonnen ben aan een nieuwe baan, zal ik blijven verzenden maar dan wel pas de volgende dag. Word je nu toch een beetje zenuwachtig of je bestelling wel op tijd komt? Je mag natuurlijk altijd even contact opnemen!

huwelijks webshop te koop, Hip je Huwelijk in, voor de starter in de bruidswereld


Interesse in Hip je Huwelijk in?

Bij een webshop te koop zetten horen natuurlijk ook nodige getallen en informatie, zoals het aantal bestellingen, de omzet, wat je allemaal krijgt en de vraagprijs. Stuur even een mailtje of whatsapp (06-28403948) om deze factsheet te ontvangen. Ik beloof je dat ik je geen mails zal sturen daarna, want dat zou ik zelf ook irritant vinden.

Ik vind het best moeilijk om ‘mijn kindje’ te laten gaan, dus ik hoop op een fijne match en iemand die haar de aandacht kan geven die ze verdient. Ben jij de nieuwe eigenaar van Hip je Huwelijk in? Ik hoor van je!