Something blue voor de bruid: bijna elk product in mijn webshop heeft wel iets blauw als kleine geluksbrenger. Maar meestal in combinatie met een ander lucky items, zoals een sixpence of something old. Dat zette me aan het denken: want wat als je echt alleen maar ‘iets blauw’ wilt geven aan de bruid? Bijvoorbeeld wanneer elke vriendin één lucky item geeft, of gewoon zomaar, als klein extra cadeautje? Daarom ben ik op zoek gegaan, naar een leuk, betaalbaar maar natuurlijk wél mooi cadeautje als something blue voor de bruid. En dit is het geworden!

something blue voor de bruid kopen, cadeautje voor een bruiloft

Vijf geluksbrengers voor één lucky bride

Something Old,
Something New,
Something Borrowed,
Something Blue
And a Sixpence in her Shoe

Elk bruid kent het rijmpje wel, maar soms is het nog best lastig om alle vijf lucky items bij elkaar te vinden. Daarom is het ook zo leuk om met vriendinnen en familie deze geluksbrengers cadeau te doen. ‘Iets oud’ wordt vaak gegeven door een (groot)ouder, en ‘iets nieuws’ heeft de bruid vaak zelf zoals de jurk, boeket of sieraden. Iets geleend is vaak een lastige, maar dan kun je denken aan het uitlenen van een klein sieraad of zakdoekje. De sixpence wordt vaak vergeten, en is daardoor een perfect cadeautje om als vriendin te geven.

klein en goedkoop kadootje voor het huwelijk opsturen naar de bruid


Something Blue voor de bruid

Maar terug naar het onderwerp van dit blog: Something Blue! Iets blauws staat voor puurheid, liefde en trouw en geeft de bruid bescherming. Het wordt vaak gegeven door een vriendin of familielid. Of beide, want ja, meerdere blauwe items is geen enkel probleem! En dat dit helemaal niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn, zie je hier: Een strikje met een sprankelend Swarovski hartje. “Something Blue voor de bruid” is een kleine broche die de bruid gemakkelijk kan vastspelden aan haar kousenband, binnenkant van de trouwjurk of bh-bandje. En kijk eens hoe leuk dit kleine speldje staat aan een boeket.

klein cadeautje naar de bruid opsturen, goedkope brievenbus kadootjes voor bruiloft.


Klein, fijn en sprankelend

Heel eenvoudig eigenlijk, maar daarom juist zo charmant. Het speldje zit op een kaartje met de boodschap:

A lucky gift from me to you
For the special day you say
“I do”

Natuurlijk wordt het kaartje daarna ook netjes verpakt in cellofaan en een cadeauzakje. Ook het openen van het verzenddoosje is trouwens een klein feestje, met hartjes confetti en vrolijk vloeipapier. Direct naar de bruid sturen? Als je een persoonlijke boodschap doorgeeft zorg ik dat dit het eerste is dat de bruid ziet wanneer ze het open maakt.

something blue voor de bruid, lichtblauw en goudkleur. Klein cadeautje voor de bruid en bruiloft.


Goud en lichtblauw óf zilver en donkerblauw

Er is een goudkleurig strikje met een lichtblauwe Swarovski hartje, en een zilverkleurig strikje met een donkerblauw kristal. Maar wil je het liever andersom? Ook geen probleem natuurlijk, stuur dan even een mailtje of Whatsappje of geef het aan bij de bestelling.

Something Blue voor de bruid is nu te koop in de webshop voor €6,95. Leuk, maar tóch nog even verder kijken? Snap ik helemaal, er is nog veel meer moois om uit te kiezen. Bekijk hier alle accessoires met Something Blue voor de bruid.

blauw accessoire voor de bruid, iets blauw. Goedkoop cadeautje voor de bruid.

Something blue voor de bruid, iets blauws om geluk te brengen. Klein en goedkoop cadeautje voor een huwelijk.