Zie je jezelf al lopen? Op een mooie zomerse dag, op een kleine intieme lokatie, met blote voeten in het gras en een ceremonie onder een oude boom. Inderdaad, ik ben hier onze eigen herbevestiging aan het omschrijven, maar die zou ik ook zo overdoen en er niets aan veranderen. Met zo’n plaatje van een jurk zou ik trouwens best nóg een keer willen trouwen. Een beetje vreemd misschien, om een heel blog te wijden aan één jurk, maar ik hoop zo dat hij weer zal shinen op een prachtige zonnige dag. Misschien op jouw bruiloft?

Stel je eens voor..

Deze vintage trouwjurk met bloemen kwam ik vanmorgen tegen dus vers van de pers! Voor een ritje naar Oss en €65 is ie van jou. Niet echt goedkoop voor een kringloop-jurk, maar een koopje voor een trouwjurk. De jurk heeft een sweetheart decolleté en een verstelbaar lijfje met lint aan de achterkant. De paspop is waarschijnlijk maat 36, maar dankzij het lint past bij (denk ik) tot maat 40. De rok is prachtig flowy met doorzichtige laagjes. Onder de bloemen is de jurk volledig geborduurd. Dus mocht je niet houden van de vele kleurtjes of het soort bloemen, dan kun je deze er ook af halen en er bloemen in jouw kleur of stijl op (laten) zetten. Stel je hem eens voor met prachtige handgemaakte organzabloemen in licht- en oudroze en offwhite, met een oudroze lint aan de achterkant… wat een plaatje <3

Onderstaande pareltjes zijn ook nog te koop

Ook de jurken waar ik in december over schreef – je ziet ze hieronder!- zijn nog steeds te koop (dat is dan weer het voordeel van een lockdown!). Dus ben je op zoek naar een mooie tweedehands trouwjurk, dan weet je waar je moet zijn. En breng dan ook meteen een bezoekje aan het filiaal in Heesch, want daar zag ik laatst dit pareltje.

vintage bruidsjurken te koop bij kringloopbedrijf Oss

Is deze vintage trouwjurk met bloemen jouw droomjurk?

Dan is het tijd voor een ritje naar Oss. Je vindt Kringloopbedrijf Oss aan de Maaskade 32 in Oss. En mocht één van mijn lezers deze jurk gaan dragen… dan hoor ik het natuurlijk heel graag. Ik zou het superleuk vinden als ik op een dag een foto krijg van jou in deze (of één van de andere vintage bruidsjurken). Mét blote voetjes in het gras natuurlijk!