14 februari… Valentijnsdag! Vandaag vieren we de liefde! Want zeker in deze gekke tijd moet je vieren wat er te vieren valt. Dus ga ik lekker uitgebreid koken vandaag. En ik geef jullie een cadeautje, want alleen vandaag krijg je 14% korting met de code valentijnsdag2021. Deze geld in zowel de Hip je Huwelijk in webshop als op She Loves Vintage. Wil je bestellingen van beide shops combineren? Dat kan natuurlijk ook, stuur dan gewoon even een appje of mailtje, want dan hoef je natuurlijk maar één keer verzendkosten te betalen.

Wat een vreemd jaar is het geweest, he? Mijn man is al bijna een jaar thuis aan het werk. Als je mij een paar jaar geleden verteld zou hebben dat we 24/7 bij elkaar zouden zijn, had ik je voor gek verklaard. Ik ben namelijk heel graag alleen. Maar ik heb er helemaal geen moeite mee gehad, ik vind het heerlijk dat hij er is en ik heb zelfs een deel van mijn atelier opgeofferd zodat we samen kunnen werken. Dan moet het wel echte liefde zijn he?

Ik ga lekker aan de slag! Het gezellig maken, lekkere hapjes en voorbereiden voor een uitgebreid diner. Maak er een mooie dag van!

Liefs, Chantal

p.s. Wat vinden jullie van dit victoriaans medaillon? Bomvol symboliek voor eeuwige liefde en bescherming. Kersvers in de shop! Mooi he?

antiek hart medaillon voor de bruid