Hallo lieve mensen! Daar ben ik weer. En zelfs met een foto van mezelf! Ik heb dan ook wel iets goed te maken. Het was de afgelopen tijd een beetje rustig hier in het Hip je Huwelijk in hoofdkwartier. Dat is rond deze tijd van het jaar eigenlijk altijd. In de winter zijn er nu eenmaal minder bruiloften, en nu in deze gekke tijd natuurlijk helemaal. Maar dat betekent niet dat er niets gebeurt hoor, in tegendeel. Ik ben met heel veel nieuwe plannen bezig. Ik vertel je er graag meer over.

De winter stilte

Het is heel erg rustig met bestellingen. Dat is altijd zo in de winter, maar ik word daar toch altijd een beetje onrustig van. Ook al heb ik al 15 jaar een webshop en gebeurt dit elk jaar. Doe ik het nog wel goed? Zijn mijn producten nog wel leuk? Er bekruipt mij altijd een gevoel van onzekerheid. Gelukkig heb ik nog een webshop, She Loves Vintage, die inmiddels best goed loopt. En aangezien er toch wat geld binnen moet komen, krijgt die webshop nu meer aandacht. Maar dat betekent niet dat er hier geen mooie dingen meer aankomen, hoor. Ik heb zoveel ideeën, plannen en producten nog liggen. Ik geef jullie alvast een voorproefje en de belofte dat er de komende tijd weer veel moois gaat komen in de Hip je Huwelijk in webshop!

Iets oud, nieuw, geleend, blauw en een geluksmuntje voor de bruid
Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue & a Sixpence in her shoe

Bruidsvintage

Vorig jaar gaf ik al aan dat ik me meer wil gaan richten op bruidsvintage. Ik ben nu eenmaal een vintage liefhebber. Sieraden uit lang vervlogen tijden een nieuw leven geven, en als bruid een prachtige Something Old dragen als eyecatcher én geluksbrenger. Ik houd ervan. Deze pareltjes blijf ik dus voor jullie verzamelen, ook al is dat in een lockdown natuurlijk toch nét effe wat lastiger. Ik ga ook komende week weer nieuwe haarspelden van vintage Aurora Borealis oorbellen maken. Deze waren zo snel verkocht en zijn zo bijzonder. Een klein accent in je prachtige bruidskapsel.

bruidsvintage sieraden voor de bruid
Bruidsvintage: vintage en antieke sieraden voor de bruid

Sixpence cadeautjes voor de bruid

Dit hadden jullie misschien al wel gezien: ik heb weer wat leuke nieuwe cadeautjes voor de bruid toegevoegd: Sixpence and Something Blue én nieuw Something Old, Something New spelden. De Sixpence and Something Blue zijn wat steviger, stoerder én lekker betaalbaar. En dat terwijl ze stiekem toch een behoorlijke dosis geluk bevatten, want ze zijn Something Old, Something New, Something Blue én een Sixpence in één. En als je hem niet koopt voor de bruid, maar uitleent, dan is het rijmpje kompleet. Dat soort kleine verrassingen, daar houd ik van.

Sixpence and Something Blue
Sixpence and Something Blue: een betaalbaar én toepasselijk cadeautje voor de bruid

Zilveren sixpences & lucky pennies

Vorig jaar zagen jullie ze al even voorbij komen: zilveren sixpences en lucky penny hangers voor de bruid. Ook deze probeer ik uit binnen- en buitenland te verzamelen, en – yes!- ik heb nog een paar prachtige exemplaren liggen! Kijk maar eens op de foto voor een voorproefje. En er is nog een sterling zilveren sixpence onderweg naar Nederland. Coming soon!

vintage sixpence hangers
Vintage sixpence hangers

Niet één maar twee nieuwe Something Old series!

En, en hier ben ik heel enthousiast over, er komen hele bijzondere Something Old series aan. Van de eerste hebben jullie al een klein voorproefje gehad, want er staat er al één in de shop: een vintage speld waar je een foto in kunt doen voor aan je boeket. Ik heb een kleine verzameling vintage en antieke foto spelden verzameld, van heel eenvoudig tot hele bijzondere zilveren exemplaren. Doe er bijvoorbeeld een foto in van je grootouders op hun trouwdag, zodat zij ook een bijzonder plekje krijgen op jullie mooiste dag. En van de tweede verklap ik nog niets, maar verwacht iets in de trant van de Ex Voto hartjes, maar toch ook wel heel anders en heel bijzonder.

Vintage foto spelden voor aan het bruidsboeket
Antieke en vintage foto-spelden voor aan het bruidsboeket

Altijd tijd tekort

Genoeg plannen dus, maar dat is eigenlijk nooit echt een probleem bij mij. Tijd? Ja dat is wel altijd een probleem. Zeker met nog een webshop én de voltallige familie die thuis werkt en leert! En dat zal nog wel even zo blijven ook ben ik bang. Genoeg ballen hoog te houden, maar ik doe wat ik kan. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Op Facebook en Instagram komen als eerste de nieuwtjes voorbij, of check regelmatig even de webshop. Ik hoop dat het een mooi trouwseizoen wordt, ondanks alle maatregelen. En bedenk: klein trouwen met alleen je allerdierbaarsten is ook prachtig!

Vintage medaillons voor de bruid
Natuurlijk komen er ook weer vintage medaillons in de webshop!