Jaren terug schreef ik al over de fantastische beschilderde leren jasjes en spijkerjasjes van Sabrina en Aimee. Inmiddels is met name Sabrina fulltime bezig met de beschilderde jasjes van AIM Your Wedding en is Aimee verder gegaan met haar eigen lijn Take Your Aim. Elk jasje dat Sabrina beschilderd is een echt kunstwerkje waar dagen werk in zit! Sabrina stuurt ook 2-maandelijks een nieuwsbrief met daarin een kijkje in haar atelier, tips én 2 bedrijven die zichzelf mogen voorstellen. Deze keer mocht ik een stukje schrijven over Hip je Huwelijk in. En dat wil ik graag met jullie delen want ik ben supertrots met dit plekje in de nieuwsbrief van AIM Your Wedding!

nieuwsbrief van AIM your wedding

Ook de nieuwsbrief van AIM Your Wedding ontvangen?

Doen! Want Sabrina is -naast de beschilderde jasjes- ook druk bezig met een heel leuk nieuw product. Ik hoop jullie daar ook heel snel over te kunnen vertellen!
Nieuwsgierig geworden? Bezoek AIM Your Wedding voor informatie en foto’s van haar prachtige beschilderde jasjes. Door een opmerking achter te laten op het bestelformulier kun je je ook meteen inschrijven voor de nieuwsbrief.

1 Comment on In de nieuwsbrief van AIM Your Wedding!

Comments are closed.