Vandaag zijn wij 15 jaar getrouwd. Bizar, hoe snel de tijd gaat. Helaas kunnen we niet het grote feest geven dat in de planning stond. Maar we gaan lekker uit eten met z’n vijven, en de rest halen we wel weer een keer in. Wél heb ik -natuurlijk- een cadeautje voor jullie!

Fotograaf: Isabelle Hattink van Fotobelle.nl

Kristallen huwelijk

Het 15 jarig huwelijk wordt ook wel het kristallen (of porseleinen) huwelijk genoemd. Daar houd ik wel van, want ook in mijn werk gebruik in regelmatig Swarovski kristal, bijvoorbeeld wanneer ik haarspelden of ringkussens maak, en natuurlijk in de Pin Your Sixpence. Ik houd wel van een klein beetje bling.

Een gek jaar

Veel bijzonders doen we niet vandaag. We zijn allebei aan het werk. Het was natuurlijk een perfecte dag geweest om iets samen te doen, aangezien de kinderen op school zijn, maar we hebben er helemaal niet aan gedacht. En vanavond hebben we ook alweer allemaal verplichtingen van school en sport. De grote mijlpalen wilden we ook allemaal groots vieren. Zo hebben we met 10 jaar een herbevestiging gedaan, en zijn we met 12,5 jaar naar Barcelona geweest. Voor dit kristallen jubileum hadden we een groot feest in gedachten, maar vanwege de corona-crisis stellen we dat uit. We gaan gewoon nog een keer iets leuks doen met z’n allen, én lekker eten in ons favoriete sushi restaurant.

Kortingscode: 15jaarliefde

Natuurlijk hoort er bij zo’n mooie mijlpaal ook een cadeautje van mij voor jullie. Vandaag krijg je 15% korting met de code 15jaarliefde . Gewoon even invullen op het bestelformulier en deze wordt vanzelf berekend. Fijne dag!

Fotograaf: Isabelle Hattink van Fotobelle.nl