Ik ben jarig, en wie jarig is trakteert. Én wordt verwend, en dat ben ik zeker! Eigenlijk hebben we zelfs twee dagen feest! En om jullie een beetje mee te laten feesten krijgen jullie ook een cadeautje.

Jarig zijn in corona-tijd…. meh

Als ik heel eerlijk ben zag ik daar best een beetje tegenop. Niet tegen het ouder worden, dat maakt me niets uit. Maar in deze tijd jarig zijn: niks aan. Vorig jaar waren we net verhuist en hadden we eindelijk de ruimte om iedereen uit te nodigen. Het was prachtig weer en van ‘s morgen tot ‘s nachts zat de tuin vol met mensen. Vandaag gaat één kind ‘s morgens naar school, één kind ‘s middags en zit de oudste de hele dag op haar kamer online les te volgen. En vanavond gaan zowel de kinderen als manlief weer voor de eerste keer naar het zwembad, tussen 16.30-20.30 uur! We hebben dus welgeteld een half uurtje tijd dat we allemaal samen zijn voor een stukje taart. Gelukkig hebben we het gisteren al goed gevierd, mét verrassingsbezoek, en kreeg ik heel veel cadeautjes opgestuurd.

Lieve cadeautjes

Van mijn kinderen kreeg ik een armbandje met hun namen. Zo lief. En ik kreeg eindelijk het houten Hay handje die al zo lang op mijn verlanglijstje stond. Zo leuk om daar binnenkort ringen voor 3 Birds Design mee te gaan fotograferen. Verder nog een kookboek, Iitala mok, allerlei lekkers en een lief verrassingspakketje. Het cadeautje van manlief, de pastamaker van Kitchenaid, had ik al even in huis 😉

Van mij voor jou

Ja, ik voel me best wel jarig vandaag! En om dat te vieren krijgen jullie ook een cadeautje van mij. Vandaag krijg je daarom een sixpence cadeau bij je bestelling. Leuk verpakt én met het rijmpje natuurlijk! Daar hoef je verder niets voor te doen en ook geen kortingscode in te vullen! Alhoewel: een felicitatie is wel leuk natuurlijk, maar hoeft niet 🙂

Fijne dag!