Een corona-update. Elke site heeft er een, lijkt wel. Nu heb ik niet heel veel te melden, maar het is wel zo fijn voor jullie om te weten waar jullie aan toe zijn wanneer jullie een bestelling plaatsen. Daarnaast een tip, voor al die bruiden wiens bruiloft is afgezegd. Laat de bruid weten dat je aan haar denkt met een kaartje, appje, of een klein cadeautje uit mijn webshop. Speciaal voor al die kleine hart-onder-de-riem-cadeautjes geef 20% korting op je bestelling met de code hartonderderiem

hart onder de riem voor de bruid

Business as usual

Ik ben gewoon aan het werk. Nou ja, normaal. Bestellingen in de webshop worden gewoon verwerkt en verzonden. Maar mijn kinderen zijn thuis, dus ik probeer ‘s morgens te werken en ‘s middags te helpen met huiswerk of iets leuks te doen. We moeten er maar het beste van maken. Bestellingen die voor 13 uur besteld en betaald zijn, worden dus gewoon dezelfde dag verzonden. Uiteraard werk ik schoon en netjes en houd ik alle hygiëne voorschriften in acht.

Kaartje met something blue and a sixpence, offwhite / donkerblauw

Liefs voor de bruiden

Ik heb enorm te doen met al die stellen wiens bruiloft gecanceld is. Maanden, misschien wel jaren aan voorbereiding, en het gaat niet door. Daar moet je toch wel flink van in de put zitten. En misschien kun je niet eens naar je vriendin toe omdat je verkouden bent of omdat zij zich niet lekker voelt. Natuurlijk bel je of app je, maar stuur haar ook een cadeautje of een kaartje om haar een hart onder de riem te steken.

Want uitstel is geen afstel. Hun moment komt nog wel.

Ook al voelt dat misschien niet zo. Des te meer reden voor een kleine opkikker. Een appje, een belletje of een kaartje, een klein gebaar om te laten weten dat je aan haar denkt. Met een webshop vol met cadeautjes voor de bruid geef ik ook graag een paar persoonlijke tips. Want in plaats van het cadeautje bij het vrijgezellenfeest of de bruiloft te geven, kun je ook jouw cadeautje voor haar direct op laten sturen. Bijvoorbeeld een kaartje met een sixpence en something blue met jouw persoonlijke boodschap achterop. Of een speld met 5 lucky items, voor het geluk dat ze nu goed kan gebruiken. Allemaal kleine keepsakes om te bewaren tot hun grote dag.

Speld met Something Old, new, borrowed and blue #21

Direct naar de bruid met jouw persoonlijke boodschap

Wil je het cadeautje direct naar de bruid sturen? Geen probleem. Hiervoor kun je een ander verzendadres opgeven op het bestelformulier. Als je mij dan ook even een mailtje stuurt met jouw boodschap voor het bruidspaar of de bruid, dan zorg ik dat dit het eerst is wat de bruid ziet als ze het pakje opent. Ik verpak de bestellingen altijd als cadeautje, maar ik zal er nu nog iets extra feestelijks van maken!

cadeautje voor de bruid

Ook postNL kan te maken krijgen met vertragingen

Houd er wel rekening mee dat ook postNL te maken kan krijgen met zieken, en drukte door online shoppen. Beloven dat het morgen bezorgt wordt kan ik dus niet. Omdat ik mij ook een beetje machteloos voel en graag iets wil doen geef ik tot 6 april 20% korting op je bestelling met de kortingscode hartonderderiem Vul deze in op het bestelformulier en het wordt automatisch verrekend.

Tenslotte nog dit. Mocht ik of iemand in mijn gezin ziek worden, dan sluit ik de webshop en is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Zolang dit mogelijk is, blijf ik gewoon voor jullie en al die lieve bruiden bezig.

Lieve, lieve allemaal: Blijf veilig en zorg voor elkaar <3

Foto: Fotozee https://www.fotozee.nl