Als je de webshop vaker bezoekt, had je ze misschien al voorbij zien komen: nieuwe ringkussens! Het waren een paar heftige jaren en daar moest ik echt even van bijkomen. Maar gelukkig gaat dit de goede kant op, met een heerlijke frisse start. Ik begon het jaar goed met het maken van nieuwe mooie ringkussens. 2020 wordt een fantastisch jaar met mooie plannen. Lees snel verder wat er allemaal gaat gebeuren.

Mooie ringkussens met vintage en luxe materialen

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Inderdaad, ik heb mijn oude liefde weer opgepakt. Mensen die mij al langer volgen weten dat ik heel veel ringkussens heb gemaakt, zo’n 4500. En daarna was ik het even zat. Ik kreeg last van mijn hand en had er gewoon ook even geen zin meer in. Dagenlang zat ik alleen maar ringkussens te maken, dat had niets meer met creativiteit te maken. Even niet meer dus, behalve dan af en toe een custom opdracht. En op een verzoek van Bruid& Bruidegom Magazine zei ik natuurlijk ook geen nee want die prikkelen mijn creativiteit altijd.

Ringkussentjes Sweet offwhite - set van 2
Twee ringkussens voor twee bruidskinderen! Geen geruzie én een extra lintje voor een extra sierraad.

Vintage accessoires

De afgelopen jaar heb ik me steeds meer gericht op vintage accessoires, zowel voor Hip je Huwelijk in als voor mijn Vintage Accessoires webshop. Het is gewoon geweldig om te zien dat er steeds meer bruiden kiezen voor een mooi vintage sierraad, haaraccessoires of handschoenen. Ze zijn alleen wel ontzettend moeilijk om te vinden, maar ik doe mijn best voor jullie! En daarnaast verkoop ik heel veel sixpences, something blue en spelden met 5 lucky items natuurlijk. Deze zijn en blijven natuurlijk gewoon het allerleukste cadeautje voor de bruid. Maar toch… al die prachtige nieuwe en vintage stoffen, kant, parels en swarovksi. Materialen die maar bleven liggen én die bij de verhuizing weer allemaal door mijn handen gingen. Dan krijg je tóch vanzelf weer zin om ermee aan de slag te gaan.

ringkussen ivoorwit met parels

Mooie ringkussens in kleine oplage

En ziehier het resultaat: Tóch weer een kleine collectie met bijzondere, grappige en mooie ringkussens maar dan wel in kleine oplage of unieke exemplaren. Geen productiewerk meer, maar werk met veel tijd, liefde en aandacht. Uiteraard allemaal gemaakt met de mooiste materialen zoals zijde en kant, óf met een kleine knipoog. Want zeker tijdens zo’n spannend en beladen moment als de ceremonie, mag er ook best een lach zijn, toch?

ringkussen roodkapje

Ringkussens, haarspelden en nog meer vintage

Niet alleen die mooie materialen voor de ringkussens liggen al jaren in de kast. Ik heb de afgelopen 15 jaar (ja echt, Hip je Huwelijk in bestaat al 15 jaar!) zoveel verzameld. Nu alles rondom het huis eindelijk wat rustiger wordt (alhoewel, wordt het ooit écht rustig in een klushuis ;)) heb ik enorm veel zin om weer aan de slag te gaan. Naast de ringkussens ga ik me dan ook nóg meer richten op vintage én kleine accessoires. Zoals vintage medaillons (met something blue) die je dicht bij je kan dragen als een heel persoonlijke something old. En kleine haaraccessoires voor de bruid, gemaakt van bijvoorbeeld vintage kant, swarovski en strass. Nieuwsgierig? Op Facebook of Twitter zie je als eerste welke nieuwe producten er in de shop staan.

Mooie ringkussens in de webshop van Hip je Huwelijk in

Een cadeautje om te ontvangen

Al mijn producten worden mooi verpakt en verzonden, dus ook de ringkussens. Want elke bestelling moet een feestje zijn om uit te pakken <3 De ringkussens worden verzonden in een mooi bewaardoosje, zodat je hem schoon en veilig kunt bewaren tot (en na) de grote dag. Ik heb de afgelopen dagen al een aantal van deze bijzondere, leuke, vrolijke en mooie ringkussens online gezet. Er komen er nog een aantal bij de komende week en ik ga weer proberen om regelmatig nieuwe exemplaren te maken. Je vindt alle ringkussens hier in de webshop. Welke past bij jullie stijl?

Ringkussen Lovely ivoor