Nieuw in de webshop: kaartjes met Something Blue & a Sixpence. Voor als je geen tijd hebt om zelf naar de bruid te gaan om je cadeautje te brengen, of zomaar als kleine verrassing voor de grote dag. Deze kaartjes met Something Blue & a Sixpence stuur je eenvoudig op naar de bruid, of -als je dat praktisch vindt- stuur ik hem direct namens jou naar de bruid. Mét jouw persoonlijke boodschap.

Kaartjes met something blue & a sixpence

Kaartjes met Something Blue & A Sixpence for her shoe

Misschien had je al voorbij zien komen in het blog over bruidsvintage shoppen in Den Bosch, de kaartjes met something blue & a sixpence. Voor mijn plekje bij Boel Bazaar wilde ik een leuk nieuw product. Iets wat je voor een leuke prijs kunt kopen en makkelijk kunt geven aan de bruid.  Al brainstormend kwam ik op het idee van een kaartje. Maar dan niet zomaar een kaartje natuurlijk, maar een kaartje met iets extra’s. En aangezien deze hele webshop draait om het klassieke ‘something old, something new’ gedichtje was het al snel duidelijk: een sixpence én een mooie something blue in de vorm van een hartje van swarovski kristal.

bruidsaccessoires in den bosch - boel bazaar

Twee modellen verkrijgbaar

De koordjes van het arm- of enkelbandje zijn verstelbaar door aan de knoopjes te trekken dus de bruid kan hem eenvoudig omdoen. Liever onzichtbaar dragen? Het wax-koord is dun en stevig en laat zich ook makkelijk knopen om een kousenband, bh-bandje of aan een boeket. Op dit moment zijn er 2 modellen verkrijgbaar in de webshop. Een kaartje met een offwhite koordje en een donkerblauwe kristal, en één met een blauw koordje en een wit swarovski hartje. Mijn swarosvki is bijna op en ik heb ze hard nodig voor de Pin your Sixpence-spelden. Vandaar dat er van deze kaartjes maar een paar exemplaren verkrijgbaar zijn. Over een paar weken kan ik hopelijk weer nieuwe modellen en voorraad toevoegen.

Kaartje met something blue and a sixpence, offwhite / donkerblauw

Even pauze

Trouwens, aanstaande zaterdag is de laatste dag om je bestelling te plaatsen. Het afgelopen jaar is zo hectisch geweest dat ik even een pauze neem en met mijn kinderen ga genieten van dagjes weg en dagjes helemaal niets. Bestellingen die uiterlijk zaterdag geplaatst zijn worden nog verzonden. En dan sta ik vanaf 6 augustus weer fulltime voor je klaar. In de tussentijd kun je natuurlijk wél in Den Bosch terecht, bij Boel Bazaar voor de leukste cadeautjes voor de bruid én mooie (vintage) accessoires.

Kaartje voor de bruid met something blue