Ik schreef er al eerder over, maar nu is het echt zover: je kunt de cadeautjes en bruidsaccessoires van Hip je Huwelijk in nu ook offline shoppen! Sinds zaterdag heb ik mijn eigen winkeltje bij Boel Bazaar in Den Bosch. Hier vind je uiteraard de leukste items uit de webshop maar ook unieke bruidsvintage én handgemaakte haaraccessoires. In dit blog vertel ik je er meer over en laat ik zien wat je zoal kunt kopen.

bruidsaccessoires in den bosch - boel bazaar

Boel Bazaar

Je hebt de naam misschien al eerder voorbij zien komen, Boel Bazaar. Een initiatief van Lonneke en Monique, 2 gedreven, enthousiaste dames met een droom. En die droom is een broedplaats van creatieve, circulaire en unieke ondernemers. Een plek waar je kunt ontmoeten, vergaderen, en werken, maar ook kunt winkelen, koffie drinken en lunchen. In het weekend zijn er optredens en er komt regelmatig iemand spelen op de piano. De shops die je er vind zijn net zo divers, van vintage en retro tot handgemaakte cadeautjes, lekkers van brandt&levie en accessoires.

Voor de vintage bruid in Den Bosch

Shoppen, eten en werken

Zowel Hip je Huwelijk in als mijn Vintage Accessoires webshop hebben een plekje gekregen in Boel Bazaar. Ik heb natuurlijk maar kleine items, dus een plank is voor mij voldoende. Maar er zijn ook ondernemers die een hele kast hebben, of een werkplek, kledingrek of tafel. Ik zag ook veel leuke ondernemers met wie ik al eerder op het Boel Bazaar evenement heb gestaan, en de sfeer is er precies goed. De officiële opening is vrijdag 7 juni, maar ze zijn al geopend sinds afgelopen zaterdag, 1 juni. Zeker de moeite waard om eens een keertje binnen te komen lopen of met iemand af te spreken. En vanuit de Hinthamereinde 6 loop je zó het centrum in voor een dagje shoppen.

cadeautjes voor de bruid in Den Bosch

Cadeautjes en bruidsaccessoires in Den Bosch

Voor mijn winkeltje bij Boel Bazaar wilde ik iets anders doen. Natuurlijk vind je er de echte Hip je Huwelijk in items zoals de Pin Your Sixpence (die voor de gelegenheid een eigen jasje kreeg) en de spelden met something old, new, borrowed, blue & een sixpence. Maar je vind er ook items die je niet in de shop vindt, zoals haaraccessoires gemaakt met de mooiste materialen zoals swarovski en zoetwaterparels. Haarbanden, haarspelden en hairvines (weet je niet wat dat is? Check dan mijn Pinterest). Alles handgemaakt met liefde en unieke exemplaren of in kleine oplage. Zo heb je echt iets bijzonders. Ook vind je er een mooie selectie bruidsvintage zoals oude parelkettingen, handschoentjes en zakdoekjes. Op de foto zie je het al: elk accessoire is voorzien van een ‘something’ label, zo zie je meteen welke lucky item je in handen hebt. Speciaal voor Boel Bazaar heb ik ook een kaart gemaakt met daarop een armbandje met swarovski kristal én een sixpence, het perfecte cadeautje voor de bruid. Ik vind hem zelf ontzettend leuk!

Handgemaakte bruidsaccessoires bij Boel Bazaar in Den Bosch

Gewoon online bestellen? Geen probleem!

Maar wat nu als je in Groningen woont en een mooi accessoire ziet op de foto’s? Moet je dan helemaal naar Den Bosch? Nee hoor, geen paniek. Omdat ik alles zelf maak kun je me altijd even een mailtje of whatsappje sturen. Dan kan ik het voor je maken, of we bespreken je wensen zodat ik iets speciaal voor jou op maat kan ontwerpen.

Je vind ‘mijn winkeltje’ vooraan bij Boel Bazaar, naast de gele muur en de counter met de kassa. Je vind Boel Bazaar aan het Hinthamereinde 6 in Den Bosch. De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag 10-18 uur en op zondag van 12-17 uur.

Hip je Huwelijk in bij Boel Bazaar in Den Bosch

Haarband of polscorsage voor de bruid

Bruidsaccessoires in den bosch kopen

Bruidszakdoekje kopen in Den Bosch