Hennes & Mauritz heeft een bruidsjurk-collectie uitgebracht. Zes mooie jurken, met prijskaartjes tot 250 euro, en alle zes zijn het plaatjes. Mijn favoriet is de jurk met de mooie kanten halslijn. Welke is jouw favoriet?

H&M trouwjurk 2019

Ik was er niet helemaal bij

Ja, ik weet het. Ik heb de afgelopen maanden onder een steen geleefd. Met de renovatie van ons huis kwam er zoveel op me af dat het soms al een uitdaging was om de bestellingen dezelfde dag nog te kunnen verzenden. Bloggen en op de hoogte blijven over de trouwbranche… het schoot er 100% bij in. Daarom heb ik dit dus ook helemaal gemist. Maar mocht jij het ook gemist hebben: er zijn nog mooie jurken op voorraad. Dus sla snel je slag!

goedkope trouwjurk van hennes & mauritz

Een budget-trouwjurk, waarom niet?

In het verleden schreef ik al vaker over trouwjurken van betaalbare ketens, zoals Steps en H&M. Zelfs Zeeman bracht een tijdje terug een trouwjurk uit voor drie tientjes. Tja, waarom niet. Laten we eerlijk zijn: je draagt hem toch maar één keer, en zo houd je meer geld over al die andere leuke dingen voor je bruiloft. Of voor je huwelijksreis. Trouwens, wat je overhoud hoef je ook helemaal niet uit te geven aan je bruiloft, want met een budget-bruiloft is ook niets mis. Zo hadden wij met onze herbevestiging ook een complete bruiloft met ceremonie, lekker eten, een prachtige locatie en alles erop en eraan voor 1500 euro. De pret en de liefde was er niet minder om, en we hielden geld over om daarna nog 5 dagen met de kinderen door te feesten in Disneyland Parijs. Win-win.

satijnen trouwjurk van h&m

De trouwjurken van H&M.

Mijn jurk kocht ik destijds bij TopVintage, want ik wilde graag een tea-lengte vintage-stijl jurk en niet té bruid-achtig. Wil je wel op-en-top bruid zijn, maar niet leeglopen op de jurk alleen? Check dan zeker even de trouwjurken-collectie van H&M. Zes jurken, allemaal in wittint. Van lean & sleek in satijn tot op-en-top romantisch met prachtige kanten halslijn. H&M heeft sinds die eerste trouwjurk in 2014 elk jaar wel een trouwjurk op de markt gebracht, maar nu is er dus een mooie collectie van meerdere jurken. Romantisch, vintage, strak en eenvoudig, voor elke bruid is er wel een jurk.

kanten trouwjurk budget h&m

Toch liever iets eenvoudigers?

Zijn deze exemplaren toch net iets té trouwjurk-achtig, en wil je liever iets wat je later ook nog aan kan? H&M heeft ook hele leuke witte jurken, die je zeker nog vaker kunt dragen. Zoals de lange kanten maxi-jurk hieronder en het leuke korte witte jurkje onderaan deze pagina. Welke is jouw favoriet?

De trouwjurken van H&M vind je in de webshop van H&M.

kanten maxi-jurk van h&m als trouwjurk

kort wit jurkje als trouwjurk