Zo aan het begin van het jaar is het altijd goed om even stil te staan bij het afgelopen jaar én vooruit te blikken naar wat nog gaat komen. Ik hoop dat komend jaar iets rustiger zal zijn dan het afgelopen jaar. Met meer tijd voor beide webshops en nog meer doen wat ik leuk vindt. Al zal komende tijd zal zeker nog even heel druk zijn!

Hip je Huwelijk in webshop

Een heftig jaar

Het afgelopen jaar was heftig. In een tijdsbestek van een paar maanden gebeurde er zoveel dat ik soms op mijn benen stond te tollen. Vlak voor de zomer kochten we ons droomhuis ( (of nou ja, een gedateerde boerderij ‘met potentie’) en gingen we aan de slag om ons oude huis verkoopklaar te maken. Eindelijk, na zoveel jaar rondkijken. We waren zo blij! Maar plotseling gebeurde er iets totaal onverwachts en verloren we bijna iemand die ons heel dierbaar is. Toen het met hem weer iets beter ging kwam het bericht dat mijn zus terminaal ziek was en zes weken later stierf ze. En tijdens deze enorme emotionele rollercoaster moesten wij ons huis verkoopklaar maken – en houden- en een verbouwing gaan plannen. Er zijn dagen geweest dat ik alleen maar wilde huilen. En dat heb ik ook gedaan. En ook tijdens de jaarwisseling, klokslag 12 uur, kwamen de tranen.  Wat een jaar.

Rennen, vliegen, hollen en weer doorgaan

In deze hectiek viel het niet mee om de Hip je Huwelijk in webshop draaiende te houden. Natuurlijk, bestellingen gingen gewoon meteen op de post, maar er was weinig ruimte voor nieuwe dingen. En al helemaal geen ruimte voor mijn vintage accessoires webshop waar ik vorig jaar met zoveel liefde en enthousiasme aan begon. Daar baal ik van. Ik weet dat het gewoon even zo is, maar met iets wat je het liefste doet ben je het liefst de hele dag bezig. We zitten momenteel midden in de verbouwing, en het einde is nog lang niet in zicht. Maar het wordt zo mooi! Een nieuw huis in een oud jasje, mét een eigen werkplek waar ik ook mensen kan ontvangen. Mijn eigen kleine winkeltje. Maar dat duurt nog wel even 😉

Nieuw dak
We hebben al een nieuw dak!

Je moet doen wat je leuk vind

In al die hectiek en vreemde tijden realiseer je je des te meer dat je vooral moet doen wat je gelukkig maakt. En met Hip je Huwelijk in ben ik dat de afgelopen jaren ook steeds meer gaan doen, en dat zet ik voort. De liefde voor mooie vintage accessoires is zo groot, en wordt ook zo enthousiast ontvangen door jullie, dat ik hier mijn belangrijkste bedrijfsactiviteit van ga maken. Het vinden van een bijzondere ‘something old‘ is vaak een hele uitdaging voor een bruid en ik vind het fantastisch dat ik -door te doen wat ik leuk vind- daar een oplossing voor kan bieden. En alle leuke, bijzondere, mooie en gekke accessoires die misschien niet zo geschikt zijn voor bruiloften geef ik met veel liefde een plekje in mijn andere webshop, 3 Birds Design.

Een frisse wind, een nieuw logo

En bij deze nieuwe weg, hoorde ook een nieuw logo en nieuwe visitekaartjes. Hoewel ik altijd heel blij ben geweest met mijn vrolijke Hip je Huwelijk in logo, werd het ook wel eens tijd voor een wat volwassener logo. We zijn nog aan het finetunen, maar ze zijn bijna af. Jullie krijgen dus alvast een sneak peek, mooi he?

Visitekaartje Hip je Huwelijk in

In februari gaat de webshops even dicht

Ik blijf zeker nog accessoires maken en leuke cadeautjes voor de bruid, maar mijn focus ligt op vintage. Mooie kleine vintage accessoires zoals oude zakdoekjes, maar ook parelkettingen, oorbellen en medaillons. Daarnaast hoop ik straks eindelijk genoeg ruimte te hebben in mijn atelier om meer te doen met al dat prachtige vintage kant en stof wat ik heb verzameld in de afgelopen jaren. Maar eerst nog even door die verbouwing heenploeteren 😉 Halverwege februari verhuizen we, dus van 11 t/m 22 februari zijn beide webshops gesloten. Goed om even rekening mee te houden, als je nog iets moois wilt bestellen voor jezelf of je dochter, vriendin of zus die gaat trouwen. Oh en komende dagen ga ik weer aan de slag met nieuwe “something old, something new”- spelden, én foto’s maken van nieuwe vintage zakdoekjes. Het eerste zakdoekje staat inmiddels in de webshop. Dus houd deze site (of Facebook) in de gaten 🙂

verven, verven, verven!