black friday trouw webshop

Het kan je niet ontgaan zijn, vandaag is het Black Friday. De dag van het jaar waarop de winkels stunten met kortingen. Ik zie soms wel kortingen tot 50% of zelfs 70%. Oude collecties, nepaanbiedingen waarbij iets eerst weer stiekem duurder wordt gemaakt, maar soms ook echte aanbiedingen waarbij de winkelier een goede deal heeft kunnen maken met een fabrikant. Je weet van gekkigheid niet meer waar je het moet zoeken. Nu ben ik zelf helemaal geen shopper. Ik word er zelfs een beetje zenuwachtig van. Als consument én winkelier. Want móét je meedoen aan deze kermis?

Black Friday bij Hip je Huwelijk in

Nee, en ja, een beetje van allebei. Ik houd niet van gekkigheid en de koopjesjacht. Ik ben een kleine ondernemer, die elk bestelling kan gebruiken om te kunnen blijven bestaan. Want als je bij een kleine winkelier koopt, doet er iemand aan de andere kant van de computer een vreugdedansje. En gaat dat meteen en met heel veel liefde inpakken. Niet hup-in-een-doos maar met liefde en aandacht, confetti, mooi papier en een handgeschreven kaartje. Elke dag. Want die aandacht, dat vinden wij belangrijk. Niet die paar euro korting.

Dus, ja, je krijgt iets leuks, maar daar wil ik wel iets voor terug..

Toch ga ik een beetje meedoen. Wanneer je vandaag of dit weekend (23 t/m 25 november) mij een berichtje stuurt waarin staat welk product je wilt bestellen, en dit mag via mail, of WhatsApp (06-28403948), maar ook op facebook of instagram, dan krijg je van mij een persoonlijke aanbieding. En dat kan een korting zijn, of een cadeautje bij je bestelling. Omdat er naast vreugdedansjes bij een bestelling nóg iets is waar wij kleine ondernemers blij van worden, en dat is persoonlijk contact <3