Komende zondag is de BOEL Bazaar in Den Bosch. Ik sta er ook met mijn vintage accessoires webshop, maar ik neem ook zeker wat mooie bruidsvintage mee zoals parelkettingen, oorbellen en mooie handschoenen. Kom je ook?

BOEL Bazaar - vintage accessoires en bruidsvintage

In Den Bosch staat iets moois te gebeuren: BOEL

Er waren eens twee mensen met een droom, Lonneke en Monique. En die droom was een creatieve broedplaats, gevuld met mooie producten en mooie mensen. Creatieve ondernemers, maar ook mensen die zich bezig houden met vintage en upcycling, ondernemers met oog voor maatschappij en milieu. Deze mensen wilden ze samen brengen op één locatie, waar je kunt shoppen, koffie kunt drinken, een workshop kunt volgen en je kunt laten inspireren. Opgezet en gerund door al die verschillende ondernemers.

Klinkt fantastisch toch?

Die plek gaat er komen en het heet BOEL. Er is alleen nog geen locatie gevonden om dit alles neer te zetten. Daarom organiseren Lonneke en Monique alvast de BOEL Bazaar. Een evenement met shoppen, muziek, lekker eten en activiteiten. Waar al die leuke ondernemers (30!) zichzelf al even laten zien. Aan jou én aan elkaar. Dit alles gaat komende zondag plaatsvinden in de Azijnfabriek in Den Bosch.

Vintage medaillon als something old

3 Birds Design – Vintage Accessoires

Zoals mijn vaste volgers al gezien hebben, heb ik een paar maanden terug een tweede webshop geopend. Een webshop gevuld met vintage accessoires. Toen ik me voor de Hip je Huwelijk in webshop ging richten op vintage bruidsaccessoires als ‘something old‘, kwam ik zoveel andere mooie dingen tegen. Prachtige medaillons, parelkettingen uit vervlogen tijden en zoveel mooie mannen accessoires zoals manchetknopen en zakhorloges. De liefde en de collectie groeide en uiteindelijk heb ik de stap genomen: hier moest ik mee verder. Dat is 3 Birds Design – Vintage Accessoires geworden. Met deze webshop én Hip je Huwelijk in ben ik naar Lonneke en Monique gestapt die ook heel enthousiast werden en een plekje voor mij zagen bij BOEL.

BOEL Bazaar met heel veel moois

En nu is er dus alvast de BOEL Bazaar. Je vind mij daar als 3 Birds Design, maar uiteraard neem ik ook wat mooie bruidsvintage mee. Zoals mooie parelkettingen. Deze  kun je om je nek dragen, maar heb je er ook al wel eens aan gedacht om hem in te laten vlechten in je haar? Of om hem meerdere malen om te slaan om je pols? Zo maakt je van een traditionele ‘something old’ iets wat helemaal van nu is. Ook heb ik nog een prachtige armband met gouden slotje en echte parels, ook deze zal ik meenemen. Daarnaast uiteraard romantische handschoenen, kleine oorbelletjes, vintage haarspelden en mooie medaillons. Draag deze aan je boeket of aan je kousenband en doe er een foto in van je ouders of grootouders. Zo zijn je geliefden ook heel dicht bij je op jullie dag. Ook voor de bruidegom neem ik mooie dingen mee, zoals mooie manchetknopen.

Vintage parelketting voor je bruiloft

Kom je ook?

Ik neem dus vooral vintage accessoires mee naar BOEL Bazaar, maar als je van plan bent om te  komen en iets uit de webshop wilt kopen zoals een silver sixpence of een speld met something old, new, borrowed & blue, laat het dan even weten. De kraampjes zijn niet zo groot, dus ik kan niet alles meenemen, maar als je mij voor zaterdagmiddag doorgeeft waar je interesse in hebt dan neem ik het mee. Dat geld voor de Hip je Huwelijk in webshop, maar natuurlijk ook voor 3 Birds Design – Vintage Accessoires.

BOEL Bazaar vindt plaats in Podium Azijnfabriek in Den Bosch. De entree is gratis. Zie ik je daar?

Vintage manchetknopen voor de bruidegom

Boel Bazaar en vintage accessoires