vintage stijl trouwjurken

Van 20s flapper tot 50s swingdress, vintage stijl trouwjurken vind je bij TopVintage

Ik houd van vintage, dat weten jullie wel. Ik houd van elke stijl, van de extravagante art deco stijl van de jaren 20 tot de mod look van de 60s. Een van mijn favoriete webshops is dan ook TopVintage. Zij hebben de mooiste collectie nieuwe jurken in vintage en retro stijl. Van slanke 20s gatsby-jurkjes tot swingende rockabilly jurken. In elke stijl en kleur is er wel een jurkje te vinden, ook voor de toekomstige bruid. Jurkjes die je helemaal de bruid maken, maar die je ook na de bruiloft nog aankan. En wat helemaal leuk is: ze zijn ook nog eens heel betaalbaar. Dus ben je een rockabilly bruid of toch een romantische ingetogen 40s bruid? Topvintage is the place to be.

Great Gatsy flapper bruidsjurk

Mijn eigen vintage stijl trouwjurk

Toen Gertjan en ik onze herbevestiging aan het plannen waren was het voor mij dus ook al snel duidelijk. Ons budget was niet heel groot, ik wilde dit keer wél een witte jurk en hij moest tealength zijn. Ik heb nog even geprobeerd hem zelf te maken van een oude jurk, maar het was zinloos. Ik had mijn hartje al verloren aan dé jurk bij TopVintage. Met een offwhite sweetheart neklijn, een wijde rok met petticoat en een kanten ivoorkleurige laag met kleine rode bloemetjes. En voor die prijs hoef je niet te gaan zwoegen op een jurk die het net niet is, toch? Snel besteld dus en wat was het weer een feestje op te openen! De jurk kwam snel en mooi verpakt, en toen bleek dat ik toch een maatje te groot had besteld was het omruilen ook supersnel -en kosteloos- geregeld. Wat een fijne service!

bruiloft trouwen kids kinderen tips ideeën spelen knutselen

De vintage bruidscollectie staat nu online

Het hele jaar door zijn er mooie vintage stijl trouwjurken verkrijgbaar, maar in de lente- en zomermaanden heeft TopVintage een uitgebreide bruidscollectie met de mooiste jurken in allerlei stijlen, accessoires en sieraden. Of je nu een rockabilly-bruid, een midcentury of een gatsby-bruid bent, gaat voor stoer of juist heel romantisch, voor elke stijl is wel een jurk. Alles op voorraad dus vandaag besteld is morgen in huis.

Hier vind je een paar van mijn favorieten. De volledige bruidscollectie vind je bij TopVintage. Welke jurk of stijl is jouw favoriet?

Jaren 30 bruidsjurk vintage stijl

Vintage polkadot tealength weddingdress

Vintage stijl oorbellen voor de bruid