vintage accessoires webshop

Nieuw! 3 Birds design – vintage accessoires webshop

In de Hip je Huwelijk webshop verzamel ik de mooiste ‘something old‘ voor jullie bruiloft, zoals vintage haarspelden, parelkettingen, en vintage zakdoekjes voor jouw ‘tears of joy’. Deze maak ik schoon, kijk ik na, en indien nodig (en mogelijk) herstel ik ze. Tenslotte worden ze leuk verpakt. Klaar voor een mooie dag en een nieuw hoofdstuk! Zo heb jij een unieke lucky something old met betekenis. Maar tijdens de zoektocht naar al die mooie schatten, kwam ik ook zoveel andere mooie dingen tegen. Het wakkerde een inspiratie en enthousiasme aan waar ik iets mee moest. Dus met trots presenteer ik jullie mijn tweede webshop: 3 Birds Design – Vintage Accessoires.Vintage accessoires webshop

Altijd in beweging

Mensen die mij al langer volgen, weten dat er nogal wat veranderd is bij Hip je Huwelijk in de afgelopen jaren. Van een webshop met alleen maar ringkussens naar handgemaakte accessoires en een blog, en daarna ben ik zelfs een tijdje gesloten geweest. Het was wel even genoeg geweest. Tot ik op vakantie prachtige oude zakdoeken tegenkwam. Het begon weer te kriebelen. De webshop waar je nu bent is het resultaat. Nieuwe handgemaakte artikelen, vintage accessoires én een mix daarvan. Zoals een nieuw zakdoekje of kousenband, maar dan met een lucky ‘something old’ voor jullie bruiloft.

vintage accessoires webshop

Maar tijdens al dat zoeken kwam ik nog zoveel meer tegen. Fantastische mooie manchetknopen, veelal afkomstig uit de eerste helft van de vorige eeuw. Zo mooi van detail, en het idee dat deze echt uit de tijd van de Great Gatsby komen vind ik te gek. En zakhorloges uit de periode 40-50 van de vorige eeuw, mét uiteraard een mooie zakhorloge ketting om hem aan je jacquet of riem vast te maken. En voor de dames mooie vintage en antieke medaillons en natuurlijk de parelkettingen waar er al één van in deze webshop staat. Ik word daar zo enthousiast van, ik wil eigenlijk iedereen laten zien hoe mooi oud kan zijn.

vintage medaillons webshop

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Maar de Hip je Huwelijk in webshop bleek veel te beperkt voor al deze schatten. Maar nog een webshop opzetten? Poehee, wat een uitdaging, wat een werk! Maar de drang werd te groot, en toen ik vorig jaar bij een optreden van Danny Vera was wist ik het zeker. Mán, die man rockte zijn dasspeld! Daar moest ik iets mee! Ik legde een url vast en begon met (nog meer!) verzamelen. En nu staat ie online, op 3 Birds Design – Vintage Accessoires webshop. Er zijn nog zoveel producten die ik erin wil zetten, zoveel artikelen die ik wil schrijven. Ik heb nog prachtige medaillons liggen, zakhorloges uit de jaren 40-50, fantastische manchetknopen uit de Art Deco periode, nog veel meer parelkettingen. Maar hij is in ieder geval live, en ik ben zo trots als een moeder.

vintage manchetknopen webshop art deco

Ook voor je bruiloft, voor jou én je vent

En voor iedereen die nu denkt: ik zoek iets voor mijn bruiloft, dus dat is niets voor mij. Neem toch eens een kijkje, want ook in deze webshop vind je mooie accessoires die jouw bruidslook compleet kunnen maken. En zeker accessoires die zijn look compleet maken. Trouw je bijvoorbeeld in Great Gatsby stijl, dan mogen mooie Art Deco manchetknopen zeker niet ontbreken. En bij een mooi Peaky Blinders pak (helemaal trendy momenteel) hoort natuurlijk een mooi zakhorloge met ketting. Of een mooie parelketting om in je haar te vlechten. Dat is nog eens een bijzondere ‘something old’. En na de bruiloft kun je hem gewoon blijven dragen, bijvoorbeeld bij een mooie eenvoudige blouse en spijkerbroek. Of je bewaard hem voor wanneer jullie kinderen gaan trouwen, het is nooit te laat om een erfstuk in de familie te brengen.

Je vind de vintage accessoires webshop op 3 Birds Design. Afgelopen week stond ik al op de feelgood market in Eindhoven, maar ik hoop ook binnenkort meer beurzen en markten te ontdekken want direct contact met vintage liefhebbers is toch het leukste wat er is. Op de hoogte blijven? Dat doe je via Instagram of Facebook.

Oh en zie je iets op een foto of insta-post wat je aanspreekt, maar staat het (nog) niet in de webshop? Neem even contact op via mail, telefoon of whatsapp.

vintage accessoires webshop