ringschaaltjes voor trouwringen

Ik tipte ze al eerder, in mijn blog met de 10 leukste cadeautjes voor de bruid onder de 15 euro, de ringschaaltjes van Ceraminic. Maar ik vind ze zó leuk dat ze absoluut een eigen blog verdienen. Ik word zo blij van de leuke vrolijke designs van Ildi. Haar etsy-shop staat vol met leuke én betaalbare items voor jullie bruiloft zoals ringschaaltjes, manchetknopen en cadeautjes voor je (schoon)moeder en bruidsmeisjes.

ringenschoteltje voor bruiloft

Alle aandacht voor jullie ringen

Veel mensen denken dat de bedrijven op Etsy-shop allemaal in het buitenland zitten, maar niets is minder waar. Ook hier in Nederland zitten hele leuke creatieve ondernemers, en die wil ik heel graag laten zien op dit blog. Zoals Ildi, die oorspronkelijk uit Hongarije komt maar nu al jaren in Nederland woont. Na haar carrière als therapeut heeft ze gekozen voor het creatieve ondernemersschap. Uit keramiek maakt Ildi de leukste schoteltjes voor jullie ringen. Strak en eenvoudig, met vogeltjes of met jullie initialen en trouwdatum. Voor 15 euro (inclusief verzending!) heb je al zo’n leuk ringschaaltje, en voor 20 euro maakt Ildi een gepersonaliseerd ringschoteltje voor jullie. Hebben jullie speciale wensen? Dan kun je ook een custom ringschaaltje laten maken door Ilde.

gepersonaliseerd ringschaaltje voor trouwringen

Niet alleen ringschaaltjes maar ook de leukste cadeautjes

Je kunt bij Ceraminic nog veel meer leuks kopen voor jullie bruiloft. Stoere manchetknopen bijvoorbeeld, met jouw én zijn initiaal erin gestempeld. En zelfs voor je (schoon)moeder en bruidsmeisjes kun je leuke cadeautjes kopen zoals deze leuke thanks schaaltjes of handgemaakte oorbellen van keramiek. Zo hebben jullie dierbaren ook allemaal een unieke en tastbare herinnering aan jullie bruiloft.

gepersonaliseerde manchetknopen bruidegom

Na de bruiloft geef je het schoteltje een mooi plekje in je huis, bijvoorbeeld om je sieraden op te leggen. Of maak er een bevestiging aan en hang hem in je huis op een mooi plekje. Zo worden jullie nog heel vaak herinnerd aan jullie dag.

Ildi verkoopt haar ringschaaltjes en andere keramische cadeautjes in haar Etsy-shop Ceraminic. Blijf op de hoogte van haar nieuwste ontwerpen én inspiratie via Instagram en Facebook.

Bedankjes voor je bruidsmeisjes

1 Comment on Ringschaaltjes van Ceraminic {en nog veel meer leuks}

Comments are closed.