bruidsboeket na de bruiloft

Het bruidsboeket na de bruiloft

Laten we het eens hebben over het bruidsboeket. Dat prachtige en -vaak best wel dure- boeket dat je met zorg hebt uitgezocht. Dat prachtig staat bij je jurk én op de foto’s. Maar wat doe je eigenlijk na de bruiloft met dat boeket? Hem in een vaasje zetten en laten verpieteren? Of -oh gruwel- wat je vroeger heel vaak zag: drogen en hem verder laten verstoffen en verpieteren onder zo’n stolpje? Jakkes, nee. Je kunt ook je boeket het eeuwige leven schenken en hem voor altijd laten schitteren door er een kunstwerk van te laten maken door Renate van RRAL9010.

Bruidsboeket na de bruiloft

Wit is de kleur van bruiloften én van Renate

Wit hoort bij bruiloften. Vroeger spierwit, maar tegenwoordig in mooie zachte schakeringen zoals ivoor en offwhite. Wit is krachtig, puur, onschuldig maar ook spannend. En wit is de kleur van Renate Rietbergen, kunstenares en eigenaar van RRAL9010. Renate werkt uitsluitend met wit, want wanneer je iets helemaal wit maakt, zie je juist alle details. De textuur van een blaadje, de delicate opbouw van een rozenknop, of de robuustheid van een steel. Juist die mooie details die jouw boeket zo eigen maken laat Renate zien en schitteren.

boeket na de bruiloft, een kunstwerk

Je bruidsboeket als kunstwerk

Renate maakt met verf een kunstwerk van jouw boeket. Dit doet ze met zuiverwitte verf en aandacht voor elk detail. Elk onderdeel van jouw bruidsboeket wordt zorgvuldig geprepareerd en geverfd en het geheel wordt op een doek geplaatst waardoor er een prachtig en heel persoonlijk kunstwerk ontstaat. Een kunstwerk waar je telkens weer iets nieuws ontdekt, én wat je telkens weer doet denken aan jullie dag. Bijzonder, gedetailleerd en in alle eenvoud. Dat zijn de kunstwerken van RRAL9010.

Wil je ook jouw bruidsboeket na de bruiloft als kunst aan de muur?

Voor meer informatie over Renate en haar bijzondere werk bezoek je RRAL9010, maar check ook zeker haar Instagram voor mooie foto’s. En op haar blog Words on White houdt Renate je op de hoogte van haar werk, nieuws, bijzondere quotes en inspiratie.

kunstwerk van je bruidsboeket