Wauw, vandaag vieren wij ons koperen huwelijk: 12,5 jaar! En omdat we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan hebben we een bijzonder uitstapje gemaakt. Hieronder lees je wat dat was én wat ik daar vandaan mee heb genomen voor de webshop. En ook in de webshop vier ik vandaag deze mijlpaal, en stuur ik bij elke bestelling die vandaag binnenkomt een leuk cadeautje mee. Maar ik begin eerst even met een fotootje van 12,5 jaar geleden. Ah wat waren we jong, he?

Foto: Isabelle Hattink (http://www.fotobelle.nl)

Gaudi & Tapas….

Ongelofelijk wat de afgelopen 12,5 jaar ons allemaal gebracht heeft. Drie prachtige kinderen, een huis, ontslagen, bedrijven die opgericht zijn. Genoeg voor een mensenleven 😉 Om dit allemaal te vieren hebben we natuurlijk 2,5 jaar geleden ons 10-jarig huwelijk gevierd met onze herbevestiging. Maar ook deze mijlpaal was zeker wel een bijzonder feestje waard. Dus kocht ik 5 vliegtickets en boekte een airbnb voor 4 heerlijke dagen Barcelona in de carnavalsvakantie. De kinderen hadden nog nooit gevlogen, dus die waren helemaal door het dolle heen. We hebben heel veel gezien, gedaan en natuurlijk ook heel lekker gegeten (wat boffen we met onze kinderen die alles lusten!), en we zijn zelfs nog naar het strand geweest.

Throwback in time

Precies 11,5 jaar geleden waren we ook al in Barcelona. En wat ik daar toen tegenkwam veranderde mijn bedrijf (en daardoor ook wel een beetje wel mijn leven). Per toeval kwamen kwamen we toen op een vintage/antiek/rommel-markt tegen, waar ik prachtig kant kocht. Met een grote tas en bomvol inspiratie kwam ik toen weer thuis. Ik had toen net een jaar mijn webshop, en was net begonnen met het maken van ringkussens. Een van de ringkussens die ik maakte met het kant uit Barcelona werd er toen uitgepikt om op de voorpagina van Etsy te staan. Mijn eerste publicatie! Natuurlijk stelde het (misschien) niet zo veel voor, vergeleken met alle mooie publicaties die nog zouden komen in Bruidsmagazines en op t.v. Maar toen, op dat moment begon het, en dat maakte me zo trots.

Het marktje 11 jaar later

Natuurlijk gingen we op zoek, kijken of de markt er nog was. En dat was zo. Alleen was het geen marktje meer maar een enorme markt geworden. Man en kinderen haakten al snel af, maar samen met mijn oudste dochter ben ik weer de markt af gaan speuren naar pareltjes. En die heb ik gevonden! Prachtig zacht kant, waar ik de allermooiste dromerigste kousenband van ga maken (leuk detail: van hetzelfde soort kant was mijn kousenband ook gemaakt) én breed offwhite kant waar ik al heel lang naar op zoek was. Helaas werd ik vorige week geveld door een stevige griep, en ben ik er nog niet mee aan de slag gegaan. Maar dat gebeurt heel snel!

Wie viert, trakteert!

Zoals beloofd ga ik vandaag met cadeautjes strooien! Bij elke bestelling in de webshop vandaag – 1 maart 2018 – verzend ik een sixpence mee als cadeautje. Hier hoef je verder niets voor te doen. Behalve iets moois voor jezelf of je vriendin, zus of dochter die gaat trouwen uitzoeken, zoals een mooie vintage accessoire, een ringkussen of zakdoekje. Of combineer het met een sixpence speld, dan heb je een sixpence die je de hele dag bij je kunt dragen én een sixpence die je voor de ceremonie nog even snel in je schoen doen.