Mensen die het lef hebben om iets te doen wat je in Nederland nog bijna niet ziet. Daar houd ik van, en dat zijn ook de mensen die ik wil laten zien op dit blog. Sabrina en Aimee van Aim Your Wedding zijn van die toffe vernieuwende ondernemers. Die niet alleen iets compleet nieuws neerzetten, maar ook nog eens iets dat waanzinnig mooi én uniek is. Zoals een beschilderd spijkerjasje voor over je trouwjurk. Of trouwschoenen – of sneakers!- met jullie namen en trouwdatum. En dat jasje, dat kun je ook na de bruiloft nog heel lang dragen.

denim trouwjasje bruid
foto: Lovely’s fotografie (http://www.lovely-fotografie.nl)

Je trouwjurk combineren met denim is al jaren een trend in de US.

En dan kun je denken aan een jurk van denim, of een jurk met een bovenstukje van spijkerstof, maar ook aan een tof spijkerjasje voor over je trouwjurk. Dan kies je er zelf voor wanneer je het jasje aan óf uit doet, en kun je zo je look gedurende de dag aanpassen. Stoer of lief of allebei, want denim met wit kan hartstikke romantisch zijn. Check ter inspiratie het Pinterest- bord maar eens dat ik speciaal hiervoor maakte. En zo’n jasje is niet alleen lekker tegen de kou, het staat ook geweldig op de foto. Zeker als je er een gepersonaliseerd jasje van laat maken dat helemaal past bij jouw look. En daarvoor moet je bij Aim Your Wedding zijn.

leren jasje voor over je trouwjurk

Spijkerjasje voor over je trouwjurk

Sabrina en Aimée van Aim Your Wedding beschilderen spijkerjasjes, leren jasjes, trouwschoenen, sneakers en andere kledingstukken en maken er echte kunstwerkjes van. Zo’n persoonlijk kledingstuk wordt speciaal voor jou gemaakt en is dus uniek.

Wat vind je bijvoorbeeld van een spijkerjasje met prachtige bloemen in pastelkleurtjes, vogeltjes, of MRS met jouw nieuwe achternaam erbij op je rug? En te leuk: in kleine letters ‘since 18-05-2018’ (maar dan jullie datum natuurlijk) erbij. En het leuke van zo’n jasje is dat je hem na jullie bruiloft ook nog heel vaak aan kan. Enne.. geen zin om de hele dag op hakken te lopen? De dames van Aim Your Wedding beschilderen ook sneakers, dus koop een paar witte all stars, laat ze beschilderen en jij loopt de hele dag comfy, én hip rond op jouw eigen unieke schoenen.

sneakers voor de bruid

Handwerk, details en kwaliteit

De kunstwerkjes (want ja, zo mag je ze echt wel noemen) van Aim your Wedding zijn heel fijn en gedetailleerd en worden er volledig met de hand op geschilderd. Hiervoor wordt kleurechte en watervaste verf gebruikt, zodat je er heel lang plezier van hebt.

Heb je zelf al een idee voor een ontwerp, dan maken Sabrina en Aimée het jasje aan de hand van jouw eigen creatieve idee. Maar vrees niet, ook als je niet creatief bent dan kun je zo’n uniek denimjasje laten maken: na een gesprek met jou gaan zij iets ontwerpen en maken wat helemaal past bij jouw stijl.

spijkerjasje voor over je trouwjurk

Ook zo’n tof beschilderd jasje, sneakers, of pumps?

Elk spijkerjasje, leren jasje of paar schoenen is uniek en wordt helemaal naar jullie wensen gemaakt. De bruid (jij dus!) staat centraal en Sabrina en Aimee maken eerst en aantal schetsen en je krijgt vooraf een prijsopgave. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en dat is wel zo prettig. En ook tijdens het creatie-proces, houden ze je regelmatig op de hoogte van de vorderingen én kun je nog aanpassingen doorgeven. En na 3 maanden heb jij jouw eigen unieke item in handen. Klaar voor jullie grote dag. En hopelijk nog heel veel dagen daarna.

Op de website van Aim Your Wedding, en op hun Facebook en Instagram vind je nog veel meer informatie en foto’s. En heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Sabrina of Aimee.

denim jasje voor over je trouwjurk

handbeschilderde trouwschoenen
Foto: Mea Fotografie (http://www.meafotografie)
trouwschoenen met namen
Foto: Mea Fotografie (http://www.meafotografie)

spijkerjasje voor over je trouwjurk

spijkerjasje voor over je trouwjurk