Heerlijk als er mensen zijn die van een suf product een supertof product kunnen maken!

Want laten we eerlijk zijn, leuke enveloppendozen en gastenboeken zijn vooralsnog ver te zoeken. Zoet, standaard, onpraktisch of gewoon saai. Dat kan anders dachten Nienke en Paul van Poetoeter. Zij maken doormiddel van lasercut te gekke houten items.

houten gastenboeken

Poetoeter

Nienke en Paul (zij een creatieve duizendpoot, hij een technisch ingenieur) hebben de handen ineen geslagen en zijn Poetoeter begonnen. Producten die met veel liefde voor detail én aandacht voor duurzame materialen zijn gemaakt. En dat er oog voor detail is zie je aan alles. Zo zijn de gastenboeken bijvoorbeeld voorzien van een ringband. Zo hoeven jullie gasten niet in een rijtje te gaan staan wachten tot ze aan de beurt zijn, maar kunnen ze elk een vel pakken en daar hun boodschap op schrijven. En wil je ook nog foto’s of kaarten in jullie gastenboek bewaren? Dankzij de ringband kan het boek zo dik worden als je wilt.

gastenboeken met naam en datum

Yes! Eindelijk leuke enveloppendozen

Een lastig ding, die enveloppendoos. Je hebt er toch één nodig, en het is vaak ook nog één van de eerste dingen die de mensen op je feest of receptie zien. Dat mag best een beetje mooi en bijzonder toch? En het leuke aan zo’n speciale enveloppendoos: na de bruiloft kun je er al je kleine bruilofs-items indoen. Je kousenband, het ringkussentje, de kaart en andere kleine spulletjes die jullie gebruikt hebben op jullie trouwdag, en geef je de doos een mooi plekje in jullie huis als eyecatcher. Zo wordt het de doos een mooie en aanwezige herinnering.

leuke enveloppendozen

One-stop-weddingshop

Je kunt bij Poetoeter voor nog veel meer leuke items voor jullie bruiloft terecht. Toffe taarttoppers, feestelijke save-the-date en hangers voor op jullie stoelen bijvoorbeeld. En Nienke en Paul zitten nog vol ideeën dus er komt nog veel meer aan. En is één van de producten nét niet jullie smaak of willen jullie het groter, kleiner of gewoon anders. Dan kun je altijd een custom opdracht aanvragen en gaat Poetoeter voor jullie aan de slag voor een persoonlijk ontwerp.

houten save the date

Taarttopper en ze leefden nog lang en gelukkig

Houten teksthangers bruid & gom