Ik ben verliefd op de omslagdoeken van Pollevie wraps…

.. en nu denk jij misschien: “Heel leuk, maar wat hebben kleurrijke omslagdoeken met mijn bruiloft te maken?” Ik leg het je uit. Trouw je in de herfst of winter, en heb je een bruidsjurk zonder of met korte mouwen? Dan kan het behoorlijk koud zijn als je buiten in de kou foto’s aan het maken bent. Brrr. Een warme omslagdoek houdt je warm én geef je gemakkelijk even aan iemand anders als er foto’s gemaakt worden. En wárm zijn ze, die leuke omslagdoeken van Pollevie.

pollevie omslagdoeken

Stel je eens voor..

Zo’n warme, mooie wraps in een combinatie van wittinten. Of wittinten met kleine kleur accenten erin verwerkt, bijvoorbeeld licht- en oudroze en een mooie vintage groene tint. Of een witte omslagdoek met klaprozen in allemaal verschillende witte- of pasteltinten. Dan wordt zo’n vrolijke omslagdoek opeens heel romantisch. Er zijn verschillende modellen, die uitgaan van één basismodel die je koopt in de Etsy-shop van Pollevie. Je kunt dus zelf het model en de versiering kiezen en het zo rustig of kleurrijk maken als je zelf wilt. En na de bruiloft, kun je hem gewoon blijven dragen!

En heb je een dochtertje die bruidsmeisje is, dan weet ik zeker dat zij ook helemaal in de wolken zal zijn met net zo’n mooie omslagdoek als haar moeder. Dus kun je er geen genoeg van krijgen, dan haak je gewoon nog even door.

omslagdoek voor de bruid

Dus hop, op zoek!

Naar iemand die zo’n fijne omslagdoek voor jou gaat maken! Dus kijk eens lief je moeder, vriendin of (zoals ik) schoonmoeder aan. Dat maakt het niet alleen een lekke warm accessoire, maar ook nog eens heel persoonlijk. Of maak hem zelf, bijvoorbeeld na het volgen van een workshop bij Pollevie. En heb je niemand die hem voor je kan maken, dan kun je Ellen van Pollevie ook een custom opdracht geven en gaat zij voor jou aan de slag.

De patronen van Pollevie koop je in haar Etsy-shop.

Meer info vind je op de website van Pollevie, en voor heel veel inspiratie bezoek je haar blog, instagram en facebook-pagina.

pollevie omslagdoek hakenomslagdoek voor de bruid

2 Comments on Pollevie omslagdoek {voor de herfst- of winterbruid}

Comments are closed.