Fijne adresjes en personen die jullie werk uit handen nemen..

…daar houd ik van. Je hebt zelf tenslotte al genoeg te doen. En ik heb weer zo’n fijn persoon gevonden. Marlou Visser van Table 4 You is namelijk gespecialiseerd in het dekken van de perfecte tafel. En dan heb ik het niet alleen over borden en glazen, maar ook over de aankleding, mooie persoonlijke details én -handig- Marlou weet ook precies welke leveranciers je in moet schakelen.

Table4You voor de perfect gedekte tafel
Mandy Aileen Fotografie (https://mandyaileen.com/)

Droom je even mee?

Je kent ze vast wel, de foto’s van perfect bruiloften met perfect gedekte tafels. Met al je gasten in de maisvelden aan lange houten tafels. Met nonchalant gedrapeerde pastelkleurige tafelkleden, borden met precies hetzelfde pastelkleurige accentje, goudkleurig bestek en boeketten die eruit zien of ze rechtstreeks uit de omringende velden komen. Jaloersmakend soms he?

Dineren in een weiland
Foto: Natalja Fotografie (http://bruidsfotograafnatalja.nl/)

Laat ik eerst even beginnen met een realitycheck: die foto’s gaan niet voor niets de hele wereld over. Daar zit een heel team van fotografen, weddingplanners en topleveranciers achter. Wil je de hele bruiloft tot in de puntjes geregeld, dan adviseer ik je om een goede weddingplanner in te schakelen. Vind je het leuk om zelf jullie bruiloft te plannen, maar kun je wel wat hulp gebruiken om het geheel net even naar een hoger niveau te tillen? Schakel dan de juiste vakmensen in. Zo’n vakmens is Marlou van Table 4 You.

Marlou Visser van Table4you
Foto: Mandy Aileen Fotografie (https://mandyaileen.com/)

De perfect gedekte tafel én aankleding voor de ceremonie

Marlou luistert naar jullie wensen en vertaalt deze naar de perfect gedekte tafel én de aankleding voor de ceremonie. Dus het prieel in diezelfde maisvelden, wegwijzers ernaartoe, het bankje waarop jullie kunnen plaatsnemen. Marlou zorgt ervoor, dus ook daar hoeven jullie niet meer over na te denken. Handig en heel fijn, want zo krijg je één geheel en wordt dat gedroomde plaatje heel gemakkelijk werkelijkheid.

De perfecte gedekte tafel op je bruiloft
Angela Haas Fotografie (http://www.angelahaas.nl/)

Misschien denk je nu: “Een tafel dekken, zo moeilijk is dat toch niet?” Nou, denk er maar eens goed over na. Willen jullie een klassiek gedekte tafel, of hebben jullie juist een nonchalante of vintage stijl? Misschien hebben jullie wel een bruiloft op het strand, of in het bos. Hoe krijg je al die spullen daar?  En vind vervolgens al die adresjes maar, voor het huren van dé borden, hét bestek, en waar vínd je eigenlijk lavendelblauwe tafelkleden en goudkleurig bestek? En dan de bloemen nog! Dat zijn een hoop adresjes, veel werk én styling. Heerlijk toch, als je dat allemaal uit handen kunt geven?

trouwen op het strand
Foto: Elvera Gerlinda Fotografie (http://elveragerlinda.nl/)

Trouwens, voordat je je met de styling bezig gaat houden moet je wel weten hoeveel gasten er komen, wat voor soort diner jullie hebben (wordt het uitgeserveerd? En zo ja, hoeveel gangen?), hoe breed en lang de tafels eigenlijk zijn (misschien is er wel helemaal geen plaats voor die enorme bossen bloemen). En hoe gaan jullie dat doen met de tafelindeling? Soms zijn er mensen die beter niet (of juist wel) naast elkaar willen zitten. Ook over deze aspecten denkt Marlou met jullie mee.

Perfecte gedekte tafels op je bruiloft
Foto: Elvera Gerlinda Fotografie (http://elveragerlinda.nl/)

Decoratie op maat

En zien jullie die leuke persoonlijke accenten op de foto? Plaatskaartjes, bordjes en menu’s in een mooi lettertype en met jullie initialen, of mooi versierde ornamenten met jullie foto of een mooie centerpiece. Dat zijn de accenten die je mooi gedekte tafel veranderen in een perfect gedekte tafel. Ook voor dit soort persoonlijke decoratie kun je bij Table 4 You terecht, óók als je Marlou niet inschakelt voor het totaalconcept.

Liever zelf aan de slag? Bij Marlou kun je ook een workshop volgen, zodat je zelf aan de slag kunt.  Tip: neem een vriendin mee, die op de dag zelf het werk voor jou uit handen kan nemen, en maak er een gezellige avond of ochtend van! Marlou heeft zelfs een gratis stijlguide op haar website die je kunt downloaden om zelf aan de slag te gaan. Ook handig voor de komende feestdagen!

Bezoek de website van Table 4 You voor meer informatie, prijzen en inspiratie (en die gratis stijlguide!) en een blog met nieuwtjes en tips. Regelmatig een dosis inspiratie ontvangen kan uiteraard ook via Facebook, Twitter en Instagram.

persoonlijke tafeldecoratie met foto
Foto: Lidia Fotografie (https://www.lidiafotografie.nl/)
Provence Diner tafel gedekt door Table4You
Mandy Aileen Fotografie (https://mandyaileen.com/)
Persoonlijke naamkaartjes op de dinertafels
Foto: Angela Haas Fotografie (http://www.angelahaas.nl/)
Openlucht bruiloft - zo dek je de tafel
Foto: Natalja Fotografie (http://bruidsfotograafnatalja.nl/)
inspiratie voor tafels op bruiloft
Elvera Gerlinda Fotografie (http://elveragerlinda.nl/)