Ik ben een enorme koukleum.

Zelfs midden in de zomer zit ik ‘s avonds nog onder een dekentje op de bank. Niet alleen vanwege de kou hoor, maar ik vind het gewoon gezellig. Lekker samen op de bank, een hapje erbij en een glaasje wijn. Gezellig. Nu het weer kouder en donkerder wordt (bah!) heb ik die behoefte nog sterker, lekker knus en warm genieten van de gezelligheid binnen. En daar zijn de sokken van Soxs echt perfect voor.

warme huissokken van soxs

Sokken? Serieus? Een blog over sokken?

Jazeker, want dit zijn niet zomaar sokken. De sokken van Soxs zijn dik, knus, zacht en zijn gemaakt van superzachte eco-wol, dus duurzaam vervaardigd met respect voor het dier. Ze zijn ademend, passen altijd en prikken niet. Ideaal dus, voor dat knusse avondje op de bank, maar je kunt ze ook gewoon in je laarzen of skischoenen dragen. En bovendien zien ze er gewoon fantastisch uit!

Maar wat heeft dit dan met onze bruiloft te maken?

Het is nu herfst, straks winter, en waarschijnlijk is jullie bruiloft nog heel ver weg. Hoewel een winterbruiloft heel mooi kan zijn, is het nu eenmaal een feit dat de meeste bruiloften in de lente en zomer plaatsvinden. Dat voelt nog heel lang. En ja, daar kun je best een beetje chagrijnig van worden. En die man van jou, die best wilt meedenken voor die bruiloft die ‘ergens volgend jaar’ is, is ook wat vaker chagrijnig en kan dus best een keer wat minder gezellig reageren op het zoveelste ‘Hee kijk is dit niet leuk voor de bruiloft?’.

Tijd voor een cadeautje dus, en een avondje lekker op de bank. Want quality time en lief zijn voor elkaar is uiteindelijk toch waar het om draait.

sokken van soxs, perfect cadeautje voor het bruidspaar

Fijn cadeautje voor jou én hem (of haar)!

Want bij Soxs hebben ze niet alleen heerlijk warme sokken voor jou óf hem, maar ook matching setjes voor jou én hem. Of jou en haar, of hem en hem, voorzien van een Mr & Mrs label en in speciale trouwverpakking. Leuk! Ook leuk om cadeau te geven (of vragen), en je kunt er zelfs een eigen boodschap op schrijven met anti-slip vloeistof. Geef je zo’n setje cadeau aan je lief, dan geef je hem niet gewoon sokken maar een beetje liefde en warmte. Fijn toch?

Oke, laten we eerlijk zijn. Je koopt ze natuurlijk eigenlijk gewoon voor jezelf. Maar dat hoeft hij niet te weten. Dus -hup!- lekker cocoonen op de bank jullie. Die bruiloftsplanning komt morgen wel weer!

trouwsokken van Soxs