Mooi én lekker, de bijzondere trouwtaarten van Inès!

Laten we het eens hebben over de bruidstaart. Want naast het zien van de bruid in dé jurk en het ja-woord, is dat toch één van de momenten waar iedereen naar uitkijkt. Hoe ziet ie eruit? Klassiek of verrassend? En gaat het allemaal goed met het aansnijden en elkaar het eerste hapje ‘voeren’? Het taart-moment is vaak de overgang van het officiele gedeelte naar het feest. Even lekker lachen (en eten!) na alle spannende momenten. Als je Inès van Cheffi’s Pastries inschakelt zit het wel goed met smaak én de oh-en-ah’s!

bijzondere bruidstaart met rozen
Foto: Anita Korporaal Fotografie

Keuzes, keuzes, keuzes (en soms ook niet).

Soms is het kiezen van de taart een locatie-ding. Vier je je feest bij een mooie locatie dan ben je vaak verplicht om de taart ook daar af te nemen, óf je betaald schotelgeld. Geld om het servies en het personeel te gebruiken bij het serveren van de taart. Om die reden hebben wij ook de taart afgenomen van onze locatie. En daar was niets mis mee hoor, het was een lekkere, klassieke bruidstaart. Maar aangezien wij zelf helemaal niet traditioneel zijn hadden we best iets bijzonders gewild.

semi naken bruidstaart van ines cheffi
Foto: RvM Fotografie

Ben je niet aan locatie gebonden, dan ga je waarschijnlijk op zoek naar een patissier bij jou in de buurt. Logisch. Je hebt tenslotte al genoeg te doen met het plannen van jullie bruiloft. Maar dat hoeft helemaal niet. Cheffi’s Pastries maakt voor jullie dé taart met dé smaak die perfect past bij jullie stijl en bruiloft, en neemt jullie ook nog eens al het werk uit handen!

Meet Inès Cheffi!

De persoon achter Cheffi’s is Inès Cheffi. En Inès is altijd op zoek naar nieuwe smaken, nieuwe technieken én ze vind het leuk om zich te verdiepen in het bruidspaar. Houd je van Chai? Dan maakt Inès een taart met chai-kruiden. Houden jullie van bijzondere smaken, dan kunnen jullie zomaar verrast worden door een combinatie van fruit met tijm of rozemarijn.

Ines Cheffi van Cheffi's Pastries
Foto: RvM Fotografie

Maar vrees niet, jullie komen niet voor verrassingen te staan tijdens de bruiloft.  Enige tijd voor de bruiloft organiseert Inès een proeverij waarbij jullie alvast kunnen proeven, en dat kan gewoon bij jullie thuis. Bij Cheffi’s Pastries & Parties staat service namelijk voorop en het is voor Inèz een mooie manier om jullie beter te leren kennen. En dat neemt ze dan weer mee in het ontwerp!

En ook op jullie trouwdag neemt Inès jullie al het werk uit handen. Ze bezorgt jullie trouwtaart namelijk door heel Nederland, en dat zonder extra kosten.

Tropische taart met bloemen
Foto: Danny Janssen Bruidsfotografie

Kun je niet kiezen? Taartenbuffet!

Dan komt het lastige deel: het kiezen van de smaak en het uiterlijk van de taart. Ga je voor een naked of semi-naked cake of een taart met brush stroke. Met echte bloemen of gedroogd fruit? Of iets heel anders, de mogelijkheden zijn eindeloos. Inès kan jullie adviseren, maar je kunt ook natuurlijk ook kiezen voor een mooie tafel met verschillende bijzondere bruidstaarten. Trouwens, ook voor de give-aways voor jullie gasten kun je bij Cheffi’s terecht, bijvoorbeeld voor een mooie zoet cadeautje dat past bij jullie stijl.

Loopt het water jullie al in de mond? Op de website van Cheffi’s Pastries en Parties vind je meer info en foto’s. En check vooral haar Instagram en Facebook voor heel veel foto’s van prachtige bijzondere trouwtaarten.

3 lagen taart met rode vruchten

Bijzondere bruidstaart van Cheffi's Pastries and Parties

Cheffi's pastries taartenbuffet

1 Comment on Bijzondere bruidstaarten van Cheffi’s Pastries

  1. Wat een leuke blog Chantal. Heel erg bedankt voor de lieve woorden. Jij hebt heel goed onder woorden gebracht waar ik en mijn bedrijf voor staan. X

Comments are closed.