Voor de gadget freaks en de technologie liefhebbers..

…maar ook voor de mensen die zo verliefd zijn dat ze hun geliefde geen seconde willen missen! En de mensen die helemaal niets hebben met gewone trouwringen maar op zoek zijn naar iets bijzonders en een strak design. Deze bijzondere trouwringen laten je de hartslag van je geliefde voelen. In real-time, 24/7, of gewoon wanneer jij daar behoefte aan hebt. Dat is wat de Heart Beat ring van The Touch doet.

Bijzondere trouwringen Heart Beat

Huh? Hoe werkt dat dan?

Nou, deze ringen zitten bomvol design en technologie. De ring meet de hartslag van jou of je geliefde, stuurt deze door naar je telefoon via een speciale app en die stuurt het weer door naar de ring van de ander. Zo kun jij zijn hartslag voelen in jouw ring. Gewoon wanneer jij daar behoefte aan hebt. Maar je kunt ook een opgenomen hartslag laten horen, bijvoorbeeld van tijdens dat romantische etentje (of die speciale nacht). Als je even een opkikker nodig hebt zet je het aan en plaatst je dat weer heel even in dat moment. Of als je een man hebt die regelmatig in het buitenland zit (zoals die van mij) is het een fijn gevoel om even zijn hartslag te voelen, toch? En heel leuk vind ik ook de Surprise Me option: de app stuurt op random momenten in de dag even de hartslag van je geliefde door.

Stoer, robuust en -yes- betaalbaar!

De Heart Beat ringen zijn gemaakt van saffier en roestvrij staal in een stoer design, en dat maakt ze vrijwel ijzersterk en krasvrij. Maar je kunt ze ook laten maken in het rosé goud met saffier. Door de technologie die erin zit zijn ze vrij robuust. Mooi om een paar stevige mannenhanden. De prijs valt reuze mee (vind ik zelf) voor zulke bijzondere trouwringen. Voor 599 dollar plus verzending uit de US worden ze speciaal voor jullie op maat gemaakt en verzonden.

Meteen na de lancering ging het zo supersnel  dat de ringen momenteel niet meer te bestellen zijn, maar je kunt altijd je email doorgeven aan The Touch zodat je geïnformeerd wordt wanneer ze weer verkrijgbaar zijn.