Jeemineetje, je zal toch maar 12 jaar getrouwd zijn! En dan ook nog met de liefste, leukste en meest geduldige man ter wereld..

Die telkens weer met mijn grillen meegaat als ik besluit dat de shop anders moet, of als ik een hele nieuwe shop wilt openen… en of hij dat ‘even voor mij wilt maken’ (coming soon!). Maar ook de man die mij drie prachtige kinderen heeft gegeven en door die moeilijke periode heen heeft geholpen.

Yep, that lucky girl is me! 

Dat is wel een feestje waard, toch?

Dus in huize van Duijn is het feest vandaag! En Hip je Huwelijk in – en jij- vieren gewoon een beetje mee. Daarom betaal je vandaag geen verzendkosten als je de kortingscode gratisverzenden invoert op het bestelformulier. Vink daarna ‘gratis verzending’ aan en het wordt van het totaalbedrag afgehaald.

Fijne dag allemaal! Ik zwijmel nog even weg bij foto’s van Isabelle Hattink van Fotobelle. Jeetje, wat waren we jong!