Vintage haarspelden, hoe blij kun je daar van worden?

Nou, ik zal je vertellen: heel blij! Een sprongetje-in-de-lucht-moment had ik toen ik een kleine partij vintage haarspelden tegenkwam in de UK. De sieraden zijn waarschijnlijk afkomstig uit de jaren 50-60. Meteen kreeg ik fragmenten in mijn hoofd van een aantal van mijn favoriete films: Some like it hot, Breakfast at Tiffany’s, Gentlemen prefer blondes. Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, tot in de puntjes gekleed en verzorgt, en met perfect gestyled haar. Mét mooie haarspeld met veel strass of een enkele parel.

Tja, ik houd er gewoon van.

vintage haarspelden, knotspeld met een enkele strassknoop, onzichtbaar accessoire voor de bruid

Meteen naar Nederland dus, die juweeltjes!

Van Marilyn Monroe zullen de haarspelden niet afkomstig zijn, maar wel van iemand anders die wist wat stijl was. En nu zijn ze toe aan een nieuw hoofdstuk. Wellicht bij jou als bruid, als unieke Something Old. Er zitten exemplaren tussen die zeker de aandacht zullen vragen, maar ook een aantal die bijna onzichtbaar in je opgestoken haar kunnen worden verwerkt.

vintage haarspelden, bijzondere something old voor de bruid, voor de 50s liefhebber

Een kleine bijzondere collectie

Ik heb een kleine collectie vintage haarspelden van 7 stuks, waarvan ik er af en toe één of twee in de webshop zet. Ze zijn authentiek vintage, dus in sommige gevallen is er een kleine verkleuring te zien van de strasssteentjes of het metaal. Dit vermeld ik uiteraard in de tekst.

Elk haarsieraad is zorgvuldig nagekeken en schoongemaakt en wordt mooi verpakt. Ook leuk als cadeautje dus! En mocht je het als cadeautje direct naar de bruid sturen, dan schrijf ik op een kaartje jouw persoonlijke boodschap.

Je vind de vintage haarspelden in de webshop.

glitter and glamour haarspeld, authentiek vintage, something old voor de bruid

Past een vintage haarsieraad niet bij je kapsel of je stijl, maar ben je nog wel op zoek naar een bijzondere Something Old om je outfit compleet te maken? Ik zet regelmatig vintage oorbellen in de webshop. Uiteraard ook allemaal goed nagekeken, schoongemaakt en leuk verpakt. En heb je -om onzichtbaar bij je te dragen- ook al eens aan een zakdoek gedacht, vintage óf nieuw met vintage kant?

vintage haarspelden uit de jaren 50-60, accessoire a la marilyn monroe voor de stijlvolle bruid

vintage haarspelden, haaraccessoires, marilyn monroe, strass