De jurk maakt de bruid. Accessoires maken de man.

Oke, dat is misschien wat ongenuanceerd, maar er zit zeker een waarheid in. Als vrouw heb je de in het oog springende dingen die je meteen transformeren van vrouw naar bruid. Denk aan die prachtige jurk. Je make-up. En je mooie gestylde kapsel. Als man zit je haar waarschijnlijk net als anders (oke, je bent natuurlijk wel even naar de kapper geweest), en je hebt een mooi pak. Maar het zijn de accessoires die een man-in-pak transformeren tot een echte sophisticated bruidegom. Dus daar mag je best wel aandacht aan besteden. Daarom vind ik het ook zo tof als er iemand opstaat en zegt: ‘Die mannen, die moeten bij mij zijn!’. Zo iemand is Carlo Lanza. Carlo is namelijk gespecialiseerd in sokken voor de bruidegom.

Sokken voor de bruidegom - Carlo Lanza

Sokken… maar dan anders.

Nou hoor ik je denken: “Sokken voor de bruidegom? Ja ho eens, hij trekt maar gewoon zwarte sokken aan hoor”. Nee, natuurlijk niet. Jij trekt toch ook niet je hema-bh aan onder je trouwjurk? Als bruid én bruidegom wil je gewoon dat het klopt en goed zit. Dus onder dat donkerblauwe pak, daar trek je donkerblauwe sokken onder aan in precies de goede tint blauw. Die de hele dag lekker zitten én waar je ook na jullie trouwdag nog plezier van hebt.

Mooie sokken van perfecte kwaliteit en in de perfecte kleur. Dat is waar Carlo voor staat, en met minder neemt hij geen genoegen. Daarom is hij zelf ook het gezicht van zíjn merk, en draagt het zijn naam. De sokken worden gemaakt in Italie (leuk detail: Carlo heeft zelf Italiaanse roots) bij een ambachtelijk familie-bedrijf.

Je bekijkt en koop zijn collectie op Carlo Lanza, of via één van de verkooppunten. Zo zijn zijn sokken onder andere ook te koop bij een groeiend aantal herenmodezaken en bruidsmodewinkels.

Carlo Lanza exclusieve herensokken voor de bruidegom