Houten bruiloftsdecoratie met een persoonlijke touch

Ik houd van mooie natuurlijke decoratie, met aandacht gemaakt en -als het even kan- met de hand. De afwerking en details, ze zijn zoveel mooier als je ziet dat er met liefde aan is gewerkt. Dat maakt het verschil tussen een wegwerp-ding uit China, wat je na jullie bruiloft eigenlijk zo snel mogelijk weer weg wilt gooien omdat het kapot (of eigenlijk gewoon lelijk) is, en iets dat je -ook na de bruiloft – nog een plekje wilt geven in je huis. Zoals de toffe houten bruiloftsdecoratie van Vier de Liefde.

Houten ringenplankje met namen en trouwdatum, vintage stijl voor jullie bruiloft

Gemaakt met aandacht en liefde

Michelle Spaan maakt houten borden, slingers, hangers, eigenlijk alles wat gemaakt kan worden met hout. Met een laser worden delen van hout eruit gesneden of een tekst erop gegraveerd. Zo krijg je een mooi duurzaam en persoonlijk product. Michelle heeft verschillende producten in de webshop die je meteen kunt bestellen, maar je kunt ook een persoonlijk product laten maken. Met jullie namen en trouwdatum bijvoorbeeld, of met een persoonlijke boodschap. Superleuk vind ik de ringplankjes, en de dromenvanger met tekst. Die zie je toch na de bruiloft al helemaal boven een wiegje hangen?

Houten dromenvanger voor jullie bruiloft, met persoonlijke tekst

What’s in a name?

De houten bruiloftsdecoratie verkoopt Michelle in haar webshop Vier de Liefdewat een heerlijke naam!- waar je ook nog allerlei andere leuke items voor je bruiloft vindt zoals kaarten (met houten plankje!), en bedankjes met zaaipapier. En je kent ze wel, die houten wegwijzers die helemaal passen bij een vintage wedding. Voor de bruidsparen die graag hun eigen wegwijzer-borden willen maken verkoopt Michelle ook sjablonen van polyester waarmee je eenvoudig de tekst op de borden tamponneert. Mix & Match jullie teksten en verven maar. Michelle heeft zelfs gedacht aan verschillende lettertypes en figuren om toe te voegen. Handig!

Houten trouwkaart met verschillende lettertypes voor een vintage wedding

Houten bruiloftsdecoratie van Wood & Words, te koop bij Vier de Liefde