Een nieuwe lente, een nieuw geluid.

Komend weekend gaat de klok weer vooruit, de zon schijnt weer… het is lente! Lente, het jaargetijde van het nieuwe leven, new beginnings. Ramen openzetten, lucht naar binnen, rommel naar buiten. Ik houd ervan. En ook hier bij Hip je Huwelijk in gaat het één en ander veranderen. Daar is al mee begonnen vorige lente toen de nieuwe Hip je Huwelijk in shop online ging. En ook deze lente, weer groot nieuws: ik ga weer bloggen op het Hip je Huwelijk in trouwblog!

huwelijksboog blog trouwen nieuw

Eerst de huwelijksshop en nu het trouwblog

Wat is er veel gebeurt de afgelopen jaren! Door problemen met mijn gezondheid heeft Hip je Huwelijk in een tijd op een laag pitje gestaan. Ik ben zelfs helemaal even gestopt, de tweede helft van 2015. Dat was fijn. Even tijd voor mezelf, mijn herstel en mijn gezin.

Maar ja, ik schreef het al eerder, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Vorig jaar april heb ik opnieuw de trouwwebshop geopend, en meteen liep het weer goed. Wat een ontzettend fijn gevoel was dat! Al waren er wel heel wat veranderingen. Veel minder ringkussens,  veel meer accessoires zoals vintage manchetknopenzakdoekjes en natuurlijk de sixpences. Want het allerbelangrijkste is: ik ga alleen nog maar doen wat ik leuk vindt!

Vintage sieraden voor je bruiloft

Ik was altijd al een meisje dat geïnteresseerd was in vroeger en in ‘oude spullen’. Ik denk dat het me met de paplepel is ingegoten: mijn ouders waren ook fervente rommelmarkt bezoekers. En nog steeds zit het in me: vintage materialen en producten hebben zoveel meer karakter dan nieuwe spullen. Je zit dat het gemaakt is met aandacht en liefde, en voor een fatsoenlijke prijs (voor die tijd dan). Niet zo’n weggooi prul uit een vervuilende Chinese fabriek. Daarom wil ik me nog meer gaan richten op vintage sieraden, mooie oude zakdoekjes en vintage manchetknopen. Want een bijzondere dag als een bruiloft verdient bijzondere en persoonlijke accessoires. En mijn ultieme droom: dat het over 30 jaar nog steeds zo mooi en tijdloos is dat jij het weer door kunt geven aan jouw (schoon)dochter voor ‘something old’ op haar bruiloft.

De verandering van ringkussens naar vintage sieraden hebben jullie allemaal al kunnen aanschouwen het afgelopen jaar. Maar nu is het tijd voor de volgende stap: het Hip je Huwelijk in blog weer nieuw leven inblazen. Jarenlang heb ik geblogd, en ik hield ervan. Schrijven en leuke nieuwtjes delen. Maar op een gegeven moment moest ik kiezen: of vol voor het trouwblog gaan, of vol voor mijn webshop. Ik koos het laatste, want mooie dingen maken is uiteindelijk gewoon hetgeen wat ik het liefste doe. Maar het kriebelt weer… schrijven.. och wat vind ik dat toch ook fijn.

Het trouwblog van Hip je Huwelijk in: terug naar het begin

Met mijn trouwblog ga ik weer terug naar mijn roots, de reden waarom ik al die jaren geleden begonnen was met bloggen: om die leuke unieke en bijzondere collega’s van me te laten zien. Die leuke, fijne en persoonlijke adresjes die nét het verschil maken tussen een perfecte bruiloft en een persoonlijke bruiloft. Ik zal niet meer dagelijks schrijven, maar ga mijn best doen om jullie 1-2x per week op de hoogte te brengen van de leukste nieuwtjes en fijne adresjes. Zie ik je daar?