Een medaillon voor een bruiloft, persoonlijker kan haast niet.

Jullie bruiloft is één van de belangrijkste dagen in je leven. Dit wil je -vanzelfsprekend- delen met iedereen die je dierbaar is. Maar soms gaat dit niet. Omdat die persoon ziek is of niet meer bij ons. Om die persoon toch een bijzonder en dicht plekje bij je hart te geven kun je iets van hem of haar bij je dragen. Bijvoorbeeld die zakdoek die je opa altijd in z’n broekzak had zitten, of de broche die oma altijd bewaarde in dat mooie doosje op haar nachtkastje. Speciaal voor deze bijzondere mensen heb ik ook 2 producten opgenomen in de webshop. Want wat is een nu persoonlijker dan een medaillon voor een bruiloft?

zilveren medaillon hartvorm met blauw lint

Een hartvormige medaillon én een romantische kousenband

Medaillon Hart (update: niet meer verkrijgbaar) is een groot hart van sterling zilver aan een lang lint. Een mooi zilver medaillon, waarin je een fotootje of iets anders kan doen van de persoon die dierbaar voor je is. Maar bijvoorbeeld ook een heel klein stukje stof van een kledingstuk van die persoon of een plukje haar. Deze kun je bijvoorbeeld om je enkel knopen, of om het bandje van je bustiere. Deze medaillons worden verzonden in een uniek gezeefdrukt zakje met een mooie tekst.

Daarnaast heb ik nog een kousenband gemaakt in de kleur offwhite, met daaraan een medaillon. Verzilverd en met een heel fijn filigraan patroont. Ook leuk om een foto van jou en je man in te doen natuurlijk! (update: niet meer verkrijgbaar).

kousenband voor de bruid met medaillon met blauw strikje

Van zowel het hartvormige medaillon als de kousenband zijn slechts 2 exemplaren gemaakt. Limited editions dus!
Update: beide artikelen zijn inmiddels verkocht, maar ik blijf zoeken naar mooie medaillons.  Dan vind je ze hier in de webshop

Bijzonder: een bruidszakdoekje met eigen stof

Daarnaast is het ook mogelijk om iets te verwerken van bijvoorbeeld je grootouders. Bijvoorbeeld een hanger van je oma aan een kousenband, of een stukje stukje stof in een zakdoekje. Ik schreef al eerder over de zakdoekjes die ik maakte voor Bo en haar Bart. In de zakdoekjes voor Bo en haar moeder verwerkte ik kleine stukjes zakdoek van haar opa en oma. Dit was een hele leuke en persoonlijke opdracht, en ook best een grote eer om zoiets persoonlijks te mogen maken.

Mocht je ook een uniek en handgemaakt item voor je bruiloft willen, neem dan contact op.

zakdoekje bruid persoonlijk cadeau ouders