Een mailtje van Bruid en Bruidegom Magazine

In de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom Magazine komen een aantal bijzondere styled shoots. Heb jij daar mooie ringkussens bij of kun je iets maken?

Tja van zo’n soort vraag gaat mijn hart sneller slaan. Een mooie vermelding of publicatie is altijd leuk natuurlijk, maar helemaal als het in het grootste en leukste bruidsmagazine van Nederland is! En als je daar dan speciaal iets voor mag ontwerpen.. tja dat is natuurlijk helemaal te gek.

ringkussens bruiloft uniek

Twee hele bijzondere styled shoots

Ik kreeg de foto’s van twee te gekke shoots toegestuurd: Game of Thrones en Dances with Wolves. De shoots zijn gestyled door weddingplanner en bruiloftsstyliste Nailia Yermakova van Best Day Ever Events en wauw wat zijn ze tof! De fotografe van Game of Thrones is Marije van Madame Poppy, van Dances with Wolves is dit gedaan door Ruben van Tovergoud.

De Game of Thrones shoot kenmerkt zich door stoere materialen, puur en krachtig. Maar toch heel vrouwelijk door de mooie zachte stoffen, het gebruik van veren en de kleine donkerrode accenten. Dit liet ik terugkomen in een stoer ringkussen gemaakt van verschillende soorten leer. Het zachte liet ik terugkomen door het gebruik van natuurzijde. En zien jullie het kleine hoekje donkerrode leer? Ik houd van dat soort kleine details die het net af maken!

game of thrones photoshoot uniek ringkussen

stoer ringkussen game of thrones styled shootringenkussen van leer

Voor Dances with Wolves maakte ik ringkussen Dreamcatcher. De shoot is gestyled in prachtige koele kleuren, maar voelt toch warm en persoonlijk door het gebruik van zachte materialen zoals hout en veren. Ik gebruikte kunstbont en combineerde dit met ijsblauw zijdetaft. De dreamcatcher is gemaakt van vintage haakwerk, echte veren en kleine bruine kraaltjes. Een echte eyecatcher.

Danes with wolves photoshoot bruiloft

ringkussen_danceswithwolves_6 ringenkussen dreamcatcher dances with wolves uniek

Beide ringkussens zijn uniek, er is maar één exemplaar van gemaakt (en dit blijft ook zo). Ze zijn te koop in de webshop. De Bruid & Bruidegom Magazine met deze en nog 2 te gekke styled shoot en heel veel inspiratie ligt nu in de winkels!

Hebben jullie ook een bruiloft met een bepaald thema of kleurenpalet en denk je: “Daar vind ik nooit een ringkussen bij!”. Think again en daag me uit! Vind ik leuk 🙂 Neem ook eens een kijkje op mijn speciale pagina met gepersonaliseerde ringkussens.

Update: inmiddels zijn beide ringkussens verkocht, maar er is nog een tweede Game of Thrones geïnspireerd ringkussen toegevoegd aan de webshop: Winter is Coming