Onze herbevestiging, een hele speciale dag

Vandaag alweer een jaar geleden hebben Gertjan en ik opnieuw ons ja-woord uitgesproken. Een jaar geleden alweer…. maar door drukte, het tijdelijk stoppen van de webshop en het trouwblog, ben ik er gewoon niet eerder aan toe gekomen om foto’s te plaatsen. Waarom een herbevestiging van het huwelijk, vraag je je misschien af? De belangrijkste reden is -natuurlijk- omdat we gewoon nog steeds heel erg gek op elkaar waren (en zijn!) en dat heel graag wilden laten zien aan onze kinderen, onze naasten en vooral elkaar.

herbevestiging_9

Waarom een herbevestiging van het huwelijk?

De eerste 10 jaar van ons huwelijk waren een enorme rollercoaster. Toen we een jaar getrouwd waren, was ik zwanger, had ik net te horen gekregen dat mijn baan wegbezuinigd werd en werd ik door personeelszaken vooral als probleem gezien. Want: zwanger, dus niet te herplaatsen. Het resultaat was een burn-out, die -na de geboorte van onze oudste dochter- overging in een postnatale depressie. Toen ik daar enigszins uitgekrabbeld was, en inmiddels zelf opgestapt was om fulltime met de trouwaccessoires webshop  verder te gaan, werd ik opnieuw zwanger en kwamen de wolken terug, en helaas gebeurde dit daarna nogmaals bij mijn derde zwangerschap. Pas toen onze tweede dochter 2 was begon ik me weer mezelf te voelen. Een periode die in totaal zo’n 6 jaar heeft geduurd.

Het was niet alleen maar ellendig hoor! We hebben zeker ook hele fantastische mooie momenten gehad, maar veel herinneringen heb ik er helaas niet aan overgehouden, ik heb ze simpelweg niet opgeslagen. Maar mijn kinderen zijn mijn alles, en ik ben dolblij met ze! Ik ben gek op ze en als ik het over zou mogen doen, zou ik het weer net zo doen.

herbevestiging_16

Dat lijkt me wel een reden voor een feestje!

Je kunt je vast wel voorstellen wat een enorme impact zoiets heeft op je relatie. Maar die heeft nooit gewankeld, nooit zijn er twijfels geweest. Alleen maar liefde en de wetenschap dat we er samen uit zouden komen.

Ik heb echt de meest fantastische man en de liefste kinderen van de hele wereld.

Bestaat er een betere reden voor een feest?

Onze liefde uitspreken dus. Naar elkaar, maar vooral ook naar onze kinderen. Het moest dan ook vooral een heel vrolijk feest worden, waarin de kinderen centraal stonden. De helft van de gasten waren ook kinderen! Vrolijke kleuren, lekker eten, alle plek om lekker te rennen, spelletjes te doen en te knutselen. En dat alles persoonlijk en low-budget (ons budget was 1500 euro). En dat is gelukt! We hebben een prachtige dag gehad, met onze naasten, beste vrienden en vooral met elkaar.

herbevestiging_3

Marielle is de leukste babs van Nederland

De dag was precies zoals we het in gedachten hadden. We zeiden ons ja-woord op een mooie plek, onder een enorme boom en op blote voeten. Omring door onze naasten en geleid door de leukste babs van Nederland, Marielle Jongmans. Zij maakte er voor ons en de kinderen echt een klein en heel persoonlijk feestje van.

Scrollend door de foto’s realiseer ik me weer hoeveel leuke en persoonlijke momenten en details er waren. Ik zal binnenkort nog wel wat blogjes schrijven met wat leuke (budget)tips, ideetjes om het persoonlijk te maken en hoe je het leuk maakt voor kinderen.  Maar nu even genoeg gekletst, de foto’s zeggen genoeg 🙂
En die foto’s zijn gemaakt door mijn lieve vriendin Susan van Susan Swiggers Fotografie. Susan fotografeert normaal gesproken geen bruiloften (maar wij mochten geen nee zeggen), maar is een hele goede en persoonlijke fotografe die gespecialiseerd is in newborn, gezinsfotografie en love shoots (tip voor als jullie een foto op jullie trouwkaart of save-the-date willen!).

Ik kan een herbevestig van het huwelijk dus van harte aanbevelen 😉 Zou jij het iets voor jullie zijn?

herbevestiging_1

herbevestiging_14herbevestiging_18

herbevestiging_4herbevestiging_6herbevestiging_20herbevestiging_19herbevestiging_17herbevestiging_10herbevestiging_8herbevestiging_11