Nieuwe bijzondere ringkussens, met dank aan Bruid & Bruidegom

Met trots presenteer ik jullie mijn nieuwe ringkussens. Hoewel ik afscheid genomen heb van mijn ringkussen-webshop, heb ik besloten om toch een aantal ringkussens op te nemen in deze webshop. Maar alleen de allermooiste en meest bijzondere ringkussens krijgen een plekje in deze shop. Want jullie ringen, zo zorgvuldig uitgezocht en het symbool van jullie trouw en liefde, die verdienen het om mooi gepresenteerd te worden.

ringkussen thema bruid en bruidegom dances with wolves

Hee, maar wacht eens even…

Maar denken jullie nu allemaal: “Hee, maar wacht eens even… daar was je toch mee gestopt?” Klopt. Maar -oh- dat bloed, dat kruipt waar het niet gaan kan. Laat het me jullie uitleggen.

Met moeite, maar vastbeslotenheid, besloot ik vorig jaar te stoppen met de ringkussens. Zo’n 4.000 had ik er gemaakt, in 10 jaar tijd. Het was wel even genoeg. Mentaal én fysiek. Ik heb namelijk al jaren last van een ontsteking in mijn duimgewricht, iets wat veroorzaakt is door heel veel repetitieve handelingen bij het (inderdaad) ringkussens maken. En je kunt niet genezen zonder de oorzaak weg te nemen. Oftewel: Tijd om afscheid te nemen.

Enter Bruid & Bruidegom Magazine

Tot het mailtje van Bruid & Bruidegom Magazine. “Wij hebben een aantal styled shoots gedaan. Kun jij daar bijzondere ringkussens bij maken, voor op een ‘in de stijl van’-pagina?”. Tja, van zoiets gaat mijn hart harder stromen. De juiste materialen, de juiste sfeer, zo’n vraag is gewoon té leuk om niet op te pakken. Dus ging ik aan de slag, met ringkussens in de thema’s Game of Thrones en Dances with Wolves. Te gek om te doen.

ringenkussen game of thrones stoer leer

Het resultaat zien jullie binnenkort. Maar ik kan jullie nu al wel alvast vertellen dat het bijbehorende resultaat iets in me teweeg heeft gebracht. Want hoewel de massaproductie – waar ik door de populariteit van de vorige shop in beland was- niet leuk was, was het ontwerpen en het maken van echt mooie en exclusieve ringkussens wél altijd leuk en inspirerend.

ringenkussen game of thrones leer slang exclusief

Een kleine collectie bijzondere ringkussens

En dus… heb ik toch besloten om een kleine collectie ringkussens toe te voegen aan de webshop.

Geen massaproductie meer, maar kleine series en veel one-of-a-kind-artikelen. En alleen de ringkussens die ik zelf heel erg mooi vindt. Een kleine collectie dus, maar wel een hele diverse. Voor elk budget, en in vele kleuren waarin wit, ivoor en offwhite natuurlijk niet ontbreken. Maar ook ringkussens die lekker over-the-top zijn en misschien soms ook een beetje gek.

Willen jullie de ceremonie ook een bijzonder accent geven met een gedepersonaliseerd ringkussen? Bijvoorbeeld een ringkussen in een bepaald thema, met jullie namen en datum, of met een verborgen boodschap? Ik neem ook persoonlijke opdrachten aan. Neem een kijkje op de gepersonaliseerde ringkussen pagina of neem contact op voor een vrijblijvend overleg en prijsopgave.

ringenkussen love birds apart uniek

ringenkussen gepersonaliseerd met namen en datum ivoor

ringenkussen exclusief oudroze oosters