Heel bijzondere bruidszakdoekjes

Al zoekend naar een mooi en persoonlijk cadeautje voor zijn bruid Bo kwam Bart op mijn site terecht. Een zakdoekje met tekst, dat leek hem wel een mooie verrassing. Maar in plaats van een verrassing voor alleen Bo werd het een verrassing voor alle vrouwen die een rol speelden bij de bruiloft.

Daar was Bo’s input natuurlijk wel voor nodig. Zij kwam bij mijn langs met zakdoekjes van haar opa en oma, bewaard door haar moeder en vol met herinneringen. In de shop had Bo het zakdoekje New Meets Old #1 gezien en was daar helemaal weg van. Of ik zoiets kon maken, maar dan met stof van oma’s zakdoek, en met een persoonlijke tekst van Bart voor Bo?

Natuurlijk! Leuk, stiekeme mailtjes met een bruidegom! 😉

zakdoekje bruiloft namen en datum gepersonaliseerd vintage

Een zakdoekje met een persoonlijke tekst én een extra verrassing

Niet alleen kreeg het zakdoekje van Bo een persoonlijke tekst, en stof van een oude zakdoek van oma, maar ook als verrassing nog een Pin Your Sixpence. Eentje met een offwhite strikje en een donkerblauwe svarovski kristal.

De moeder, schoonmoeder, beste vriendin en schoonzus van Bo kregen ook een persoonlijk zakdoekje. Mét allerlei persoonlijke elementen. Voor de moeder van Bo verwerkte ik stukjes zakdoek van beide ouders in het zakdoekje én een stukje van dezelfde zakdoek van oma als voor Bo.

zakdoekje bruid persoonlijk cadeau ouders

De beste vriendin van Bo kreeg een roos op het zakdoekje, en dezelfde roos (wat een geluk dat ik 2 van deze vintage zakdoekjes had!) kwam weer terug op de achterkant van het zakdoekje voor Bo. En alle zakdoekjes kregen een stukje stof van hetzelfde vintage zakdoekje erin verwerkt, een klein subtiel teken van verbondenheid. En uiteraard de datum en de namen van het bruidspaar, in de accentkleur van de bruiloft.

Lieve Bart en Bo: Ik hoop dat jullie een prachtige dag hebben gehad en wens jullie een prachtig, liefdevol lang leven samen. En dank voor deze superleuke opdracht. Het heeft me enorm geinspireerd!

zakdoekje bruiloft namen en datum gepersonaliseerd vintage

Vintage zakdoekjes als bijzondere ‘Something Old’

Over inspiratie gesproken: Ik heb heel veel oude zakdoekjes. Prachtig vind ik dat. Een lach, een traan, wie weet welke geschiedenis ze met zich meedragen. De mooiste en gaafste krijgen een wasbeurt en komen als vintage zakdoek in de webshop. De andere zakdoekjes, soms met een vlekje, een scheur of een naam die erin is genaaid geef ik een nieuw leven in mijn “New Meets Old”- collectie. Bruidszakdoekjes met een verhaal, waar hopelijk nog heel veel verhalen aan worden toegevoegd. Mijn levert het een enorme berg inspiratie op, en jou een unieke ‘something old‘ voor je bruiloft.

Wil je ook een op maat gemaakt accessoire voor jullie bruiloft? Neem gerust contact op voor meer info.

zakdoekje bruiloft namen en datum gepersonaliseerd vintage

zakdoekje bruiloft namen en datum gepersonaliseerd vintage

zakdoekje bruiloft namen en datum gepersonaliseerd vintage