Wie jarig is trakteert… dus voor jullie een cadeautje 🙂

Daar is ie dan… mijn veertigste verjaardag. Dat klinkt heftig, maar in werkelijkheid ben ik gewoon om half 7 opgestaan, gaan hardlopen, kinderen naar school gebracht en nu ben ik aan het werk. The usual. Maar wie jarig is trakteert. Daarom alleen vandaag met de code happy40 gratis verzending én een cadeautje bij je bestelling!

image

Zo erg is het ook weer niet

Hoewel ik (maar wie niet?) vroeger dacht: “wow, mensen van 40, die zijn oud!” vind ik het helemaal niet erg om ouder te worden. Afgezien van gekke pijntjes en een lijf dat een beetje piept en kraakt, vind ik het leven eigenlijk steeds relaxer te worden. Je leven is op orde, je gezin is op orde, er gebeurt niet teveel spannends meer en dat is prima.

Gisteren hebben we het al een klein beetje gevierd met ontbijt op bed en tekeningen van de kinderen, vanochtend is er gezongen en volgende week ga ik lekker uit eten met een paar vriendinnen. Maar hier op het blog en in de webshop is het natuurlijk ook een beetje feest.

Daarom alleen vandaag, 18 mei,  geen verzendkosten en een sixpence in her shoe bij je bestelling met de code happy40 met een totale waarde van 9,90 euro. Er is geen minimale bestelbedrag, dus doe er je voordeel mee!
Bestel je vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag verzonden.