Mooie trouwfilm van Sigrid en Patrick in Zuid-Frankrijk

Niets roept een herinnering zo op als beeldmateriaal. Daarbij denk je natuurlijk meteen aan foto’s, maar film is misschien nog wel veel krachtiger. Een mooie film kan je in seconden weer terugbrengen naar dat moment, op die dag. Zeker wanneer het gemaakt wordt door mensen met passie en kennis, die de sfeer weten te vangen maar ook oog hebben voor kleine details. Zoals Tim en Jef van Cinematic Wedding.

De juiste montage, de muziek en de gesproken delen van de bruidegom. Alles klopt in deze prachtige cinematografische film gemaakt door Cinematic Wedding. De sfeer, de mensen en maar vooral de liefde: zo gevangen alsof je er zelf bij bent. Gaan jullie mee naar de droombruiloft van Sigrid & Patrick in Zuid-Frankrijk?

p.s. dit heeft dan wellicht niets met de film te maken, maar let vooral ook op de mooie bruidsjonkers. Zo stoer én stijlvol in hun korte broeken!

Nog veel meer mooie trouwfilms kijken?

Net zo onder de indruk van deze film als ik? Op de website van Cinematic Wedding vind je meer informatie en nog veel meer cinematografische trouwfilms. Bij Cinematic Wedding kun je trouwens niet alleen terecht voor een kort filmpje, maar ook als je een mooie trouwfilm wilt van de hele dag. En korte of lange film, Cinematic Wedding komt altijd met 2 videografen zodat er geen moment vergeten wordt en er ook veel aandacht is voor de details en jullie gasten.