Een herbevestiging!

En dan nu de toelichting op het filmpje. Wij gaan opnieuw het ja-woord aan elkaar geven dit jaar! Hoewel ik 10 jaar geleden na ons échte ja-woord wel 3x achter elkaar heb gezegd “Dit doe ik nooit meer!” ging het toch weer kriebelen (dat krijg je als je in deze branche werkt). Ooit ontstond het plan om te trouwen in Las Vegas.

Het ontslag van Gertjan, gezondheidsproblemen van mijzelf en zo nog wat meer maken dát even niet mogelijk. Wat wel mogelijk is, is een leuk, klein en vooral persoonlijk feestje met onze dierbaarste dierbaren, lekker eten en veel Do-It-Yourself. Klinkt minstens zo goed toch? In de stad waar Gertjan is opgegroeid hebben een fantastische locatie gevonden waar we hopelijk met blote voeten in het gras onder de grote boom kunnen trouwen.

Kan het nog leuker? nee toch?
kasteel_trouwen2

De leukste BABS van Nederland

De trouwambtenaar die onze huwelijks herbevestiging gaat doen is Marielle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting. Daar ben ik zo blij mee, want Marielle is zo leuk, spontaan en lief! En ik weet zeker dat ze extra veel aandacht gaat besteden aan onze kinderen en de kinderen van onze vrienden en familie. Want ook al zijn we in een klein gezelschap, deze bestaat wel voor een heel groot deel uit kinderen. Heerlijk vind ik dat! Helaas is de foto die Marielle van ons maakte tijdens ons gesprek niet helemaal scherp, maar je ziet wel wat een lol we al hebben gehad.
bijzondere_huwelijkssluiting

 

Wat bof ik toch met al die lieve mensen om me heen <3

De foto’s worden gemaakt door mijn lieve vriendin Susan, die ook de foto’s maakte van onze kinderen deze zomer. Voor wie we duidelijke regels gaan opstellen! We willen namelijk wel dat zij ook volop kan genieten van de dag, dus de camera mag maar heel even tevoorschijn komen. Maar we zijn er wel heel blij mee, want ze maakt prachtige foto’s!

Onze volgende stap is het regelen van een tent en het vinden van een cateraar, wat nog lastiger is dan je zou verwachten (sommige cateraars reageren niet eens op onze mail, wat ik erg onprofessioneel vindt). Maar dat komt vast wel goed, want lekker eten vinden wij heel belangrijk. En het maken van een do-it-yourself lijstje –en me daaraan houden!– want ik heb veel te veel plannen! Zo ga ik alle decoratie zelf maken, de jurkjes voor mijn dochters én wil ik mijn eigen jurk maken van een oude trouwjurk die ik nog heb liggen. Ambitieus? Ik?

Tot zover mijn kleine update. Oh ja, en nog een Dikke Dankjewel voor Sabina van Happiness Weddings bij wie ik met vragen aan kan kloppen.