Romantische trouwlocatie in het Brabantse Haps

Trouwen tussen de roze, eten aan lange tafels in een maisveld en daarna blijven slapen op een mooie en intieme locatie. Klinkt als een droombruiloft toch? Het kan bij Het Roozenhuys in het Brabantse Haps. Voor een feestje dat wij zelf aan het plannen zijn werd ik door weddingplanner Vivian van Het Bruidsmeisje gewezen op Het Roozenhuys. Een rozenkwekerij in het Brabantse Haps, een intiem vakantiehuisje én een prachtige officiële trouwlocatie. Lekker buiten, heerlijk lang natafelen, sfeervol, landelijk en intiem. Ik werd meteen zelf een beetje verliefd op deze locatie dus wil hem graag met jullie delen.

foto: Astrid Termaat fotografie (http://astrid-fotografie.nl)

Trouwen tussen de rozen, in de boomgaard of toch in de barn?

Het Roozenhuys is een officiële trouwlocatie en heeft alles wat je maar kunt wensen bij een buitenlocatie: een rozentuin, een boomgaard, een gazon en maisveld. Maar ook als je noodgedwongen naar binnen moet uitwijken zijn er meerdere oplossingen: een ontvangstruimte, een barn en zelfs een tipi met kampvuur! En -oh hoe fantastisch!- lang tafelen in een maisveld is dus ook nog eens mogelijk! Het Roozenhuys zorgt voor alle meubilair, styling en de schoonmaak. Verder kunnen jullie het helemaal zelf invullen door zelf de cateraar kiezen.

foto: Astrid Termaat fotografie (http://astrid-fotografie.nl)

Na het feest blijven slapen met je dierbaarste gasten

Bij Het Roozenhuys ligt ook een vakantiehuisje waar 10 mensen kunnen slapen, heel leuk dus om met je naaste familie de dag af te sluiten en de volgende dag heerlijk buiten te ontbijten en na te praten. En mocht je met meer mensen willen blijven slapen: Vlakbij Het Roozenhuys ligt een hotel met 20 slaapplaatsen.

Spreekt zo’n romantische trouwlocatie jullie wel aan? Bezoek dan de website van Het Roozenhuys voor meer informatie en foto’s.

foto: Astrid Termaat fotografie (http://astrid-fotografie.nl)
foto: Astrid Termaat fotografie (http://astrid-fotografie.nl)
foto: Astrid Termaat fotografie (http://astrid-fotografie.nl)