Dan ben je dus een hippe bruidswebshop 🙂

Zo, dat was schrikken vanochtend! Ik lag nog in bed en dacht: “even kijken of het er al op staat”. Ik open Hip & Hot en zag heel groot mijn eigen hoofd. Goedemorgen! Maar wel heel leuk natuurlijk! Vandaag vind je op het Hip & Hot blogazine namelijk een interview met mij. Dus ben je benieuwd wie ik nou eigenlijk ben, wat ik doe in mijn vrije tijd, wat de favoriete producten zijn (van mijzelf én mijn klanten) en hoe ik werk combineer met mijn gezin? Lees dan het hele interview hier op Hip & Hot.

hipenhot1

Hip en Hot blogazine

Hip en Hot is een blogazine over trends, do it yourself projecten,  leuke adresjes, winacties en  de kijkjes achter de schermen. Onder andere, want eigenlijk vind je er alles om op de hoogte te blijven over de laatste trends, hebbedingen én het wel en wee van oprichtster Judith die momenteel hoogzwanger is van haar vierde kindje. Op Hip & Hot vind je natuurlijk ook een categorie over trouwen met leuke tips. En natuurlijk ook heel veel leuke tips voor valentijnsdag, zeker even een kijkje nemen dus!